A 21-es számnak van valami jelentése? (sokszor találkozom vele mostanában) - ( nem vagyok babonás XD)
Látom rég volt a kérdés feltéve ,de én pont ilyet kerestem.
Engem már kb 2 éve követ a 21-es szám :) De komolyan először gondoltam ugyan már ez nagy véletlenek egybeesése ,hogy folyton akkor nézek az órára mikor 21:21 van ,de azóta már mindenhol ha laptopnál ülök ha tv-ben nézem a teletextet akkor is mindig mindenhol pont 21-es számmal találkozok. Nem igazából vagyok babonás. És egyébként kedves kérdező én is 26-án születtem :D
június hónapban :) de nem már nem hinném el hogy te is.
Különben ma megint meghülyültem már ettől a számtól folyton a 21-esbe ütközöm .
A 21-s nagyon szerencsés szám......
A 21-s az egyik legjobb szám a számmisztika szerint. S Nekem az egyik szerencseszámon is.
S mivel három fajta energia is benne van a 2, / empátia, intúíció/
az 1, / az erő, az energia/ s ebből ha összeadjuk kapunk egy hármast 3 / a kommunikáció, kreativitás, mozgékonyság/
Hát röviden ennyi.
Hogy egyes számok sűrűn előfordulnak az életünkben, az szerintem nem véletlen.
Én a 3-s számmal vagyok így. Mivel testvérem 2003-ban született.Nagymamámnak 13-án van a névnapja. Elemiben 3. voltam a naploban.
Apukám 3 évvel idősebb Édesanyámtól.stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!