Szereted a narutót?
első válaszoló: a Naruto nem MESE :P
Szeretem :) Bár amióta meghalt Azuma 5-6 részes lemaradásokkal nézem...bár a manga szerintem jobb, mert egy csomó rész nem úgy van vagy ki van hagyva az animéből.
A naruto-nak is van mondanivalója...méghozzá elég sok.
Például megtanít arra hogy a barátok és a szeretteink mindennél fontosabbak a számunkra, és hogy soha ne adjuk fel, bármilyen reménytelennek is bizonyul a helyzet.
Az meglehet h első ránézésre egy gyerekes rajzfilm (én is ezt gondoltam, mikor elkezdtem nézni...), de miután vettem a "fáradtságot" és tovább néztem, láttam, hogy nem csak arról, szól, hogy a kezüket salimpálva vagy 1000-t csinálnak magukból (árnyékklón technika:), hanem ez ennél sokkal több:))))
Szeretem !!
Szerintem nincs semmi mondani valója de én imádom eddig minden mangát minden animét és az egy akatsukis életét is végig néztem és olvastam!
Sasuke for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!