Ti tudtok tanulni, ha boldogtalanok vagytok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 15:14
4/8 anonim válasza:
Minek tetted fel megint a kérdést?
Felesleges tanulni. Egy átlag ember 12 évet elpazarol az életéből a közoktatásra. Ez alatt a 12 év alatt semmi, ismétlem semmi értékelni valót nem tanul. Pedig 12 év alatt sok mindent meg lehetne tanulni, rengeteg mindent. 12 év után valaki szakmára, valaki egyetemre megy, na ott már valami figyelemre méltót nem tanul.
5/8 anonim válasza:
Ki mondta, hogy tanulni csak intézményi keretek között lehet? De sajnos többnyire mindenhová kell egy papír, de tény, hogy a legfontosabb dolgokat nem iskolában fogod megtanulni. Amúgy meg nem nagyon szoktam boldogtalan lenni, vagy ha néha mégis, akkor a tanulás idejére máshová koncentrálok.
6/8 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló, ebben egyetértek! De nem lehet mást tenni, érettségi nélkül nem megy az ember semmire, a nyolc általánosról meg ne is beszéljünk.
2013. ápr. 8. 15:52
7/8 anonim válasza:
Érettségivel sem mész semmire, hidd el. Az a baj, hogy általános iskolában nem igazán világosítják fel a diákokat. Én pl. azért nem mentem szakmunkába, mert mindenki szidta a sulit. A volt osztálytársam akit csak oda vettek fel most külföldön hegesztőként dolgozik (19 éves). Havi 600-900 ezer Ft-ot megkeres.
8/8 anonim válasza:
* Én pedig itt vegetálok, hogy melyik szarabbnál szarabb OKJ végzést végezzem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!