Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok úgy szórakozni...

Miért nem tudok úgy szórakozni mint mások, mi a baj velem?

Figyelt kérdés

helló!

az a gondom, hogy egy buliban nem tudok lazítani. Egyszerűen unalmasnak tartom, nem élvezem, nem poén, nem tesz jókedvűvé. Olyan mintha egy boltba mennék. Az érzés.

Nekem az a szórakoztató ha küzdősport edzéseken összeverjük egymást, ha padlózom az autót, ha olyat csinálok aminek közönsége van, az első ejtőernyőzésem vagy a hegymászás. Ezektől szimplán boldog leszek, szinte repdesek az örömtől amikor ezeket csinálom, de egy kocsmás-diszkós-iszogatós-buli egyszerűen nem köt le.

Mit csinálok rosszul?

2013. ápr. 5. 00:40
 1/4 anonim válasza:
egyszerűen ne járj ilyen helyekre,ha nem köt le...hanem csináld azt,amit szeretsz...a szórakozás mindenkinek mást jelent,egyeseknek azt,hogy leisszák magukat egy kocsmában :D keresd olyan emberek társaságát,akiknek hasonló a hobbija
2013. ápr. 5. 01:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmit sem csinálsz rosszul és a problémád sem egyedi. Én is anno azért jártam rengeteget bulikba, mert haverjaim elrángattak. Kidobott idő és pénz volt csak.
2013. ápr. 5. 01:23
 3/4 anonim ***** válasza:
nem vagyunk egyformák. Bulikat, kocsmákat én se szeretem.
2013. ápr. 5. 09:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát így, ahogy írod magamra ismerek.. Csináld azt, ami jól esik! Egyszer élünk..:) Ez egy szabad ország, mi pedig szabad emberek vagyunk szabad akarattal!:)(Egyenlőre..)

Nem csinálsz semmit rosszul!

2013. ápr. 5. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!