Nagyon sz@rul vagyok. Mit csináljak?
Az anyukámmal élek...17 éves múltam.
Magántanuló vagyok,így nem járok suliba.A barátom,akivel több mint egy éve együtt vagyok most egy hónapra külföldre ment dolgozni...
Nincsenek barátaim és nem járok sehova.
Egész nap otthon vagyok filmeket nézek és gyöngyöt fűzök.
De nagyon unalmas már minden nap ugyan az.Még csak 2 napja ment el a barátom,de már most úgy érzem nem bírom.
Valakinek valami jó tipp?
szerintem társaságba kellene menned! mindenkinek szüksége van pár barátra, hidd el! biztos vannak ismerőseid, rokonaid akikkel el mehetsz szórakozni! ha tényleg egy árva barátod sincs, akkor ideje szerezned párat; találj egy jó kis hobbit, menj el egy tánctanfolyamra, aerobicra, egy nyelviskolába, bárhová ahol emberek vannak /lehetőleg veled egyidősek!/
nem a barátod az egyetlen ember a Földön, meg kell tanulnod kicsit ellenni nélküle! (bár semmi baj azzal hogy hiányzik, ez normális)
Mi lenne, ha nekiülnél a tanulnivalóknak??
Ha magántanuló vagy, akkor félévben vizsgáznod kell a tantárgyakból, ez sokkal nehezebb lesz egyedül, mintha naponta bejárnál a suliba, ahol a tanár elmeséli a tananyagot...
Neked otthon egyedül kell megtanulnod!!!
Ha érettségi előtt állsz, akkor elég sok olvasnivalód is lenne. (Kötelező olvasmányok)
De segíthetnél anyukádnak is : elmosogatni, kitakarítani, teregetni, vasalni, bevásárolni, stb.
Én már 54 éves vagyok, de életemben 1 pillanatig sem unatkoztam, fogalmam sincs, azt hogyan kell?
Inkább mindig kevesebb az időm a tennivalóimra! :]
Huh,köszi a válaszokat!
1)
A legközelebbi rokonom a mamám aki 40 km-re lakik tőlünk,ami 2 átszállást és fél nap utazást jelent.Ez az egyik tervem.Pár nap ,,nyaralás" a maminál.Unokatesóim nincsenek és egy rokonnal sem tartjuk a kapcsolatot már évek óta.
2)Szóval anyukám eü állapota miatt vagyok magántanuló.
Sokat segítek neki,de az is megvan már délelőtt.
Falusi vagyok.
Az anyagi helyzetem nem valami fényes de nem is annyira rossz.
3)A tanulnivalókkal aza baj,hogy nincsenek.Már nyáron megtanultam az első fél év anyagát amit betéve tudok ma is.... :(
És valóban:Sosem értettem hogy azok az idősebb emberek akiknek sajnos meghaltak a szeretteik vagy csak egyszerűen kirepültek a gyerekek a fészekből...ők hogyan találják fel magukat?!Olyan jó látni őket, mindig mosolyognak és vidámak.
4)Ne hidd hogy olyan jó.Látod?Én is unatkozom és tök depis vagyok már egy ideje...
5)Hát igen.Igazad van.Csak nezéz úgy ,,kitörni"Hogy azt sem tudod hogyan kell,vagy hogy hogyan állj neki... :(
"3)A tanulnivalókkal aza baj,hogy nincsenek.Már nyáron megtanultam az első fél év anyagát amit betéve tudok ma is.... :("
Ilyenkor kell megtanulni egy idegen nyelvet vagy egy hangszeren játszani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!