Cserélünk életet (blabla, mert kötekszik velem a rendszer, ezért hosszúnak kell lennie e kérdésnek)?
Figyelt kérdés
Csak a nézőpont váltás miatt érdekelne a dolog.
::-tizenéves, középsulis lány
-elvált szülők első (azaz próba) gyermeke
-keine Freunde/barát nélkül (minden nemű barát)
-álomvilágban élő
-külsőleg meghatározatlan/hatatlan
-idegbeteg
-háborúban a világ ellen foglal állást
-utál tanulni
2009. szept. 20. 19:08
1/6 anonim válasza:
Nem,életet azt nem,de ha gondolod,msn címet talán..ha van kedved beszélgetni vagy vmi.
2/6 A kérdező kommentje:
És te milyen jellegű ember vagy? 80-as jól szituált?
2009. szept. 20. 19:14
3/6 anonim válasza:
majdnem...tizenéves,középsulis lány vagyok,hozzád hasonlóan..
4/6 anonim válasza:
komolyan nem ertem ezeket a kerdeseket,
masoknak is vannak problemaik(nagyobbak is)mégse sajnaltatjak magukat ezen az oldalon...
gondolom te se gondolod komolyan a kerdest, csak sajnalatatod magad
sorry de ez a véleményem
5/6 anonim válasza:
hát amúgy cserélnék, de nem lennék nő, nem akarom a leszbikusok táborát gyarapítani. ha fiú lennél, akkor ki tudnék hozni sokmindent a helyzetedből, de így nem. :)
6/6 anonim válasza:
egy ilyen életért odaadni az enyémet?? normális vagy? :) amugy nekem is elváltak a szüleim :) nincs ebben semmi rossz. És örülök, hogy így alakult.
És utáltam a középsulit, örülök hogy végre túlestem rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!