Melyik testrészedet szereted a legjobban?
Figyelt kérdés
2009. szept. 20. 16:46
11/33 anonim válasza:
szememet :D cosdaszép kekek. mindenki megcsodálja :D
12/33 anonim válasza:
hát talán a hajamat. =) most szőkülök! =)
a csuklómat,az legalább vékony. és a kulccsontomat, mert olyan csonots. ^^
13/33 anonim válasza:
a kezeimet (válltól ujjhegyig) és a lábamat (combtól lábujjhegyig)
14/33 anonim válasza:
Szép a vállam. Az újjaim meg ügyesek, jól tudom a gépen a betüket ütögetni, ugyanígy a furulyán befogni a lyukakat. Na és a lábam! Hajtja a biciklit, és gyaloglásban is jó, meg táncban is!
15/33 A kérdező kommentje:
Én a mellemet és a kulcscsontom is elég szép! A csuklóm is tetszik kicsit. :)) Az arcomon pedig a szemeim. Eddig senki nem írta az orrát. :DD
2009. szept. 20. 21:32
16/33 anonim válasza:
A szemeimet( sárgászöldek, a legtöbben nem tudják megmondani h milyen is), a számat, a két kisujjamat( nagyon rondán görbék, egymás mellé téve, mindekettő ellenkező irányba hajlik:D), és a hasamon egy vágás, ami egy komoly műtét "eredménye("normális" ember megszabadulna tőle, de én szeretem, hozzám tartozik, eszembejuttatja, hogy egyszer már győztem, ismét sikerülhet.) Jah és a festett hajam:D :)
18/33 anonim válasza:
én is a farkamat. az egyetlen, ami tökéletes rajtam, de ez elég is. :)
19/33 anonim válasza:
a szememet,mindenki azt mondja h világít,meg h macskaszemem van
20/33 anonim válasza:
a szememet :) és az ajkamat :D arcon kívül meg talán a popómat xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!