Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Folyton megbántok másokat, miközben magamnak azt mondogatom "nem kell nekem senki, egyedül is elvagyok". Nagyon sokszor van sírhatnékom. De mások előtt vagy nagyon mogorva vagyok vagy nagyon kedves és segítek nekik és folyton vidám vagyok, sokan nem bírják ezeket a hirtelen hangulat változásaimat.Mindig felnagyítok mindent. Ha történik velem valami kínos amiatt akár hónapokig gyötröm magam. Sokszor érzem magam haszontalan senkinek vagy pedig úgy vagyok vele, hogy ilyen vagyok ez ellen semmit nem tudok tenni. Tehát megszeretnék változni. De hogyan kezdjek hozzá? És miért vagyok ilyen?
2013. ápr. 1. 19:55
 1/1 anonim válasza:
Szerintem ismerkedj meg valakivel akit eddig nem ismertél és akkor nála tiszta lappal indulsz mutasd meg neki hogy nem olyan vagy mint eddig hanem kedves jó fej akinek néha szüksége van bátorításra.Nekem is van egy ilyen barátom és valóban nehéz vele amikor olyan hirtelen vált.de ha nem rájuk irányul a problémád akkor mond meg nekik.ha egy probléma már nagyon idegesít akkor gondolj másra elősször nehéz de ilyenkor gondolj valami boldog dologra.
2013. ápr. 2. 14:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!