Mit csináljak, ha szeretethiányom van?
Figyelt kérdés
Egy barátnőre lenne szükségem, de egyszerűen nem akar összejönni. Ha egy lány véletlenül hozzám ér már az is jó érzés, ha megölelne valaki nagyon boldog lennék, de nincsenek közelebbi vagy ölelgetős ismerőseim.2013. márc. 31. 21:41
1/4 anonim válasza:
ez van... :/ azért ne add fel az ismerkedést! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Budapest mellett lakom
2013. márc. 31. 21:52
4/4 anonim válasza:
Hát haver, úgy látszik egy cipőben járunk.Annyi különbséggel, hogy én azt hiszem még soha nem öleltem vagy érintettem meg egy lányt sem anyámon meg nagymamámon kívül.Nekem is kb. ilyen forever alone érzéseim vannak: [link]
Nem tudom mit kellene tenni, legjobb persze egy barátnő lenne vagy egy barát barátnő.De esetleg azt is meg lehetne próbálni, hogy elmenni egy kocsmába mondjuk aztán egy lány hátha megölel részegen.Mást nem tudok:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!