Szeretethiányom van mikor leszek végre boldog?
Ne akarj sok jó van az életben :D pl szerelem meg sok egyéb finomság :P
Kor, nem?
Velem is nemrég szakított csajom és akkor mi van? xdxdxd
lesz másik úgy is...1x...soká... :( xD
Én is így vagyok vele. Nagyon. Keress valami célt és próbálj annak élni. Nekem itt van most a továbbtanulás, az érettségi ami foglalkoztat. Ez után olvasgatok, akkor itt a gyk sok emberrel lehet itt eszmét cserélni különböző helyeken.
Keress valami hobbit, pl sport, vagy akár mi.
De ha szeretnél beszélgetni nyugodtan írhatsz, hátha azzal is kevesebbet unatkozol míg legépeled nekem, hogy utálod a paradicsomot:D
Meghalni meg ráérsz még nyugodtan, mostanában sok ismerősömet elvesztettem, tőlem fiatalabbakat is. Rémisztő belegondolni, hogy én is ülhettem vonla az autóban, vagy én is lehettem volna rákos vagy bármi. Gondolj egy 80 éves nénire aki épp sütöget meg zsémbeskedik a férjével, mert az nem pakolta el nomrálisan a cuccait, holott tudja, hogy jönnek ma az unokák:D na te leszel az a néni oké ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!