Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy írásban...

Miért van az, hogy írásban jobban ki tudom fejteni a véleményemet bármiről mint szóban?

Figyelt kérdés
már mások is észrevették.
2009. szept. 19. 14:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel sajnos én is így vagyok. Szerintem ez azért van, mert több időd van gondolkodni mint szóban. Jobban áttudod gondolni, hogy mit akarsz írni. Esetleg meg is tudod változtatni.
2009. szept. 19. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem azért van, mert nem vagy elég magabiztos, és amikor írsz, valószínű nincs ott senki, csak a papírra nézel, viszont ha beszélsz egy csomó ember jelenlététől megijedsz és próbálsz "gyorsan túllenni" a beszéden. Lehet h tudat alatt csinálod, de szerintem ez a magyarázat
2009. szept. 20. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:

??????????????????????????? IQ szintem:

0 egész 0%%%%

2014. márc. 29. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!