Ha Metálos vagyok akkor mik a "szabályok"? Mit kell betartani hogy a Nagyok befogadjanak?
Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 10:01
1/11 anonim válasza:
Ha az lennél meglenne a rocker kézikönyv, ami alapján élned kell. Szóval csak divatból csinálod...
2/11 A kérdező kommentje:
hüje
2009. szept. 19. 10:09
3/11 anonim válasza:
Nincsenek szabályok. Metálosnak lenni egy életérzés. Ha ez nincs meg benned, akkor nem vagy metálos.
5/11 ToXeN válasza:
Én is Metalos vagyok és semmilyen divatot nem követek, rövid a hajam, sportcipőben járok... szóval ez nem így megy...
Milyen nagyok? Ha találkozol egy másik metalossal már úgyis meglesz az összhang!
6/11 anonim válasza:
nem az a lényeg, hogy a nagy metalert lássák benned, és befogadjanak... sztem ez csak divatozás. ne úgy akarj kitűnni. légy önmagad, elég ha te nagynak érzed magad..
7/11 anonim válasza:
ha a Metálos és a Nagyok nem valami maffiát, vagy utcai bandát jelent, akkor nincsenek szabályok. egy zenei irányzatnál miért lennének? :)
8/11 anonim válasza:
Amugy a hülyét nem pontos jével írják,te hülye!!! Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!