Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? A legeslegjobb...

Bue Sky kérdése:

Mit tegyek? A legeslegjobb barátnőmbe annyi fiú szerelmes, mondjuk örülök neki, hogy sok siker élménye van, de már túlzásba viszi, hogy belé ennyi meg annyi fiú szerelmes.

Figyelt kérdés
Mi tévő legyek? Hogyan mondjam meg neki, hogy ne dörgölje mindenki orra alá?
2013. márc. 28. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha őt nem zavarja az, hogy körülrajongják akkor minek kellene ez ellen bármit is tenni!

Szerintem ezzel te ne foglalkozz, mert eddig az jön le az egészből, hogy te féltékeny vagy az ő sikerére.

2013. márc. 28. 11:19
 2/5 LeftBehind ***** válasza:
Ha az idegesít,hogy folyton az orrod alá dörgöli,akkor azt mond a szemébe. Nekem is van egy ilyen haverom,mást se hallgattam tőle,mint hogy hány csajjal volt együtt....a végén megkérdeztem tőle,hogy "Kicsit se érzed,hogy kabbeafaszom?"
2013. márc. 28. 12:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem az én orrom alá dörgöli, hanem más lányok orra alá.:s
2013. márc. 28. 21:10
 4/5 LeftBehind ***** válasza:
Ezt vagy a szemébe mondod,vagy nem. Te döntesz.
2013. márc. 28. 21:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm a válaszokat! :)
2013. márc. 30. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!