Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mire gondolsz mikor alszol?

Mire gondolsz mikor alszol?

Figyelt kérdés
Le szoktal fekudni alwas elott>??
2009. szept. 18. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Alvás előtt mindig lefekszem,és alvás közben álmodni szoktam.
2009. szept. 18. 20:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem nyilvánvaló, hogy alvás előtt lefekszem, nem a számítógép előtt szoktam elaludni.

Amúgy elalvás előtt sok mindenre szoktam gondolni, néha azon kattogok még órákig, hogy milyen beadandóim vannak a suliba, és hogyan kéne hozzáfogni a megírásnak, na ilyenkro nem tudok elaludni. Máskülönben jó dolgokra szoktam gondolni, lehet, hogy hülyének néztek, de mivel nekem most nincs pasim már régóta, ezért én elalvás előtt arra szoktam gondolni, hogy fekszik mellettem egy nagyon helyes édes pasi :)

2009. szept. 18. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én le szoktam feküdni alvás előtt, a biztonság kedvéért. Viszont alvás közben aludni szoktam (néha álmodni), próbáltam már mást is, de az nem sikerült.

És te mire szoktál gondolni?

2009. szept. 18. 21:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Gondolni nem szoktam semmire , mert melo utan kikapcsolom a ceget. Csak a csaladom,ja es en is lefexem alvas elott:))
2009. szept. 18. 21:24
 5/5 anonim ***** válasza:
pinàra
2009. okt. 31. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!