Kielégületlennek érzem magam, és nem tudom mitől. ötletek?
Na pont az a baj, hogy úgy érzed mindened megvan, és nincs hova tovább.
Az a probléma, hogy nincs már kihívás számodra a mindennapokban. Egy megoldás van, változtass, ne hagyd hogy egyformán teljenek a napjaid, hiszen egy adott pillanat csak egyszer van az életben, és csak abban a pillanatban dől el, hogy mit teszel.
Gondold végig, mik azok a dolgok, amiktől félsz, kimondani, vagy megtenni, és a boldogságot, és önbecsülést csak úgy tudod elérni, ha szembenézel a félelmeiddel, és nem hagyod hogy átvegyék az irányítást feletted.
De ha a félelmek erősebbek nálad, sohasem lesz önbizalmad, és boldog sem leszel, hiszen nem leszel szabad, mert nem TE irányítasz.
Nincsenek félelmeid?
akkor egy istennel van dolgom? :)
Félelmei mindenkinek vannak, nem arra gondolok, hogy görcsölsz dolgokon, hanem, hogy mindig adódnak helyzetek, ahol több választás is lehetséges, és ott az a kérdés, hogy mersz-e belevágni a nehezebbik útba, amitől félsz, vagy a könnyebbik utat választod általában (ez minden téren lehet kérdés, nem csak érzelmi), és bocs, ha félreértettem valamit, tudod néhány sorból próbálok egyes problémákra rájönni, és ez nem sikerülhet mindig, hiszen kevés az infó, és én nem vagyok sajna isten, csak ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!