Valami félelmetes ötletek? (Több lent)
Figyelt kérdés
Megyek az egyik legjobb barátomnőmhöz, szülinapi bulira, s olyan este 10-11 után azt szoktuk csinálni, hogy 2-3 cspatokat alkotunk, külön szobákba vonulunk,s kitaláljuk a szellemtúrát (a sötét szobába). Ezt máshogy nemtom leírni. Az olyan, hogy pl: a parkettára műtaknyot ragasztunk,és mezitlábbal kell nekik végigmenni rajtuk, undorodnak, az asztal alól valakinek hirtelen megfogom a lábát, hirtelen megijeszésstb........
Kérlek segítsetek!!!
A válaszokat kösziii!!!!!
2012. máj. 1. 20:42
1/4 anonim válasza:
én első körben azt tenném hogy nem csapatban jáccanék hanem egyszerre csak 1nek kelljen "túrázgatni" úgy sokkal ijesztőbb, és 1 gyertyát adjatok neki mást nem (jajmár nekem is teccik.) és pl ha elmegy az ajtó elött , utána 1 méterrel kb nyikorogtassátok meg.. vagy csináljon valaki egy pillanatra hangos dobogást. ha pedig nagy a csend körülötte ejcsetek le valamit. satöbbi van még pár
2/4 anonim válasza:
szerintem ez jó ötlet, de eleve most komolyan, ki fél egy házban ahol van 15 ember? menjetek ki egy erdös részre, vagy legalább az udvarra, na ott mehe az ijesztgetés.
3/4 anonim válasza:
Nézzetek egy kis paranormaly activity-t MINDET 1-TŐL 3 IG :D
Amint megnéztétek lehet egymással viccelődni :D.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi,még jöhetnek!!!
2012. máj. 3. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!