Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megnéztem a Paranormal Activit...

Megnéztem a Paranormal Activity 1 -et, és félek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megnéztem a Paranormal Activity 1 -et, és félek, és még csak ma láttam először, de már odáig fajltak a dolgok, hogy még fürödni is csak pl. anyámmal merek elmenni. Mit tegyek, mert nagyon félek?!
2013. márc. 24. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:

korod, nemed?

Mondjuk én kb. elaludtam a filmen, olyan unalmasnak tartom.

2013. márc. 24. 20:27
 2/8 A kérdező kommentje:

12, Fiú.

Láttam már egy csomó horrort, ennél még félelmetesebbet, ráadásul azokat éjjel, ezt meg reggel a tesómmal, + a barátnőjével. Szóval nem értem, hogy most miért parázok... :/

2013. márc. 24. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Sajnos én is végignéztem. Ilyen ritka szar filmet ritkán láttam.

Ha már ilyen pocsék filmet néztél végig akkor jusson eszedbe az, hogy egy unalmas mese, és se füle-se farka nem volt a történetnek..

2013. márc. 24. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
nézd a Shrek-et a Tv2-n megy, azon jót nevetsz majd, és elfelejted azt a filmet, vagy legalábbis nem fogsz annyira félni, ha ellazulsz egy kicsit. :)
2013. márc. 24. 20:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkinek, ezeket a mondatokat olvasva (plusz shrek 2 -t nézve) már annyira nem is félek... :D
2013. márc. 24. 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:
az a film nekem is tönkre tette az életemet!!!!! aludj az ágy közepén, mert amikor a csajt lerántja az ágyról attól a mai napig rosszul vagyok és ne merek az ágy mellé állni. xd pedig már 18 vagyok... hogy valami okosat is mondjak ne nézd meg a többi részét. :D
2013. márc. 24. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Még van 3 része... gyorsan nézd meg azokat is! :)
2013. márc. 24. 22:38
 8/8 A kérdező kommentje:
láttam a 2 -nek a végét, szerintem az annyira nem parás :D
2013. márc. 25. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!