Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti milyennek neveznétek engem...

Ti milyennek neveznétek engem ezek után?

Figyelt kérdés
Alapjáraton csendes, nyugodt ember vagyok. Félénk már nem annyira mint régen. Senki nem tudná elképelni rólam, hogy itthon meg ha ordítozok meg szétrobbanok az idegtől. Mondhatni ilyen kis "jó kislánynak" ismernek engem, mintagyerek beütéssel:) De itthon előfordult már, hogy törékeny tárgyat a falhoz vágytam, kiabáltam mikor egyedül voltam mert ideges voltam, szitkozódtam, káromkodtam, (néha szoktam azt mások előtt is kulturáltan)mondom a magamét, néha családtagoknak is, amit megbánok:( vagy mikor suliba jártam falhoz vágtam meg a földhöz a könyvet mert nem tudtam megtanulni. Pszihopata tüneteket produkálok szerintem :) Nyugtassatok meg, hogy nem vagyok elmeháborodott! :)
2013. márc. 23. 20:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Simán!Bocsánat! :)
2013. márc. 24. 17:18
 12/17 anonim ***** válasza:
sztem ha jó emberismerő akk tényleg nem kezdene veled :)
2013. márc. 24. 18:04
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát, majd csak túlélem :) A könnyeim felszáradása után talán könnyebb lesz majd! :)
2013. márc. 24. 21:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, akárcsak magamat hallanám. ;)
2013. márc. 24. 21:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Ne tereld a témát a saját kérdésedről! :D

Azért ebből az írásból sem az jön le, hogy csendes tünemény vagy... :P

2013. márc. 24. 22:23
 16/17 A kérdező kommentje:
De ránézésre az jönne le! Nem tudná senki elképzelni, hogy néha őrjöngök:)
2013. márc. 25. 16:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Az lehet... úgy értem, hogy úgyis hamar kiderülne! :)
2013. márc. 25. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!