Mit jelent az, hogy valaki "félre" értékeli magát?
Figyelt kérdés
Azt már halottam,hog többre vagy kevesebbre értékeli,de azt nem,h félre...
Köszönöm! :)
2013. márc. 23. 17:40
1/5 anonim válasza:
Pont azt jelenti, amit írtál! :)
2/5 anonim válasza:
szerintem meg nem. mert ez igy nem annyira oké kifejezés h többre vagy kevesebbre értékeli magát, ha például olyan dologrol van szó amiben nincs jobb vagy rosszabb, csak más. tehát az hogy félreértékeli magát.. olyasmit jelenthet hogy.. azt hiszi valamire való, amire amugy meg nem. vagy mi.......... jézus mért kezstem ezt írni, asszem elkedzek több könyvet olvasni h kitudjam fejezni magam:DDDDDDDD
3/5 anonim válasza:
szóval olyasmit akartam, hogy azt hiszi, itt vagy ott a helye, valamihez ért, ésmás számára nem is alkalmas, de az nagyon, közben meg kiderül hogy pont nem azt kéne csinálnia.
4/5 anonim válasza:
Hogyha tényleg olyasmire gondolsz kérdező, amit előttem írt valaki ("...azt hiszi, itt vagy ott a helye, valamihez ért, ésmás számára nem is alkalmas, de az nagyon, közben meg kiderül hogy pont nem azt kéne csinálnia."), akkor azt jelentheti hogy érdemes lehet fejleszteni az önismereted. Erre gondoltál?
5/5 A kérdező kommentje:
Két lány beszélgetését hallván érdekelt,h mit jelent...
2013. márc. 24. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!