Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ezt minek hívják? Dezsávű?

Ezt minek hívják? Dezsávű?

Figyelt kérdés

Szval föcitanárnő (idős) mondta, hogy unokája velünk egyidős és hogy totál olyan mint mi. Én meg elkezdtem gondolkodni, hogy milyen lenne, ha összejönnék egy fiúval, akiről kiderülni hogy a tanárnő unokája, vagy

megismerném, megtudnám és jönnénk össze.

ma kiderült, hogy ő is fog matek szakkörre járni, a mi sulinkba. pedig nem is ide jár. ezt minek neveznétek? :)

2009. szept. 17. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
a dejavu az a "már láttam"jelenség.Mikor ugy érzed egy pillanatra hogy az a dolog már megtörtént veled.Ez inkább egy véletlen egybeesés.:)
2009. szept. 17. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A dejavu az, amikor úgy érzed, hogy ez a szitu, vagy ez az érzés már megtörtént egyszer. Lehet, hogy pontosan ugyanúgy, ugyanott, de lehet, hogy csak erősen hasonlít, de már megtörtént egyszer.
2009. szept. 17. 14:51
 3/6 anonim ***** válasza:
23%

Hát te nagyon buta vagy!

Hogy jön össze a kettő???????

a Dezsávű (helyesen: Deja Vu) az, amikor egy pillanatra azt érzed, hogy ez már megtörtént veled.

Ezen kívül: Hagy gratuláljak ehez az okos ötletedhez!

2009. szept. 17. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:

kedves utolsó!

ha ennyire lebutázod a kérdezőt, akkor magadra mit mondanál ?

írni tudni kell

amúgy szerintem véletlen egybeesés :)

2009. szept. 17. 15:18
 5/6 A kérdező kommentje:

részemről :D azért tettem fel, (vszínű -.-)hogy "HAGY" gratulálj...

am. meg azért kérdeztem, mert nem tudtam!

2009. szept. 17. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
ez nem deja vu, mert az egy programozási hiba a mátrixban, és újra megtörténést jelent. ez inkább Jung-i szinkronicitás.
2009. szept. 17. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!