Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan kellene viselkednem?

Hogyan kellene viselkednem?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy egy eléggé életerős, dinamikus, pörgős férfi vagyok, sokszor szoktam kérdezni ha kommunikálok, mivel azt látom, a legtöbben nem kérdeznek vissza és automatikusan átveszem a kommunikáció vezérfonalát ekkor. Azt tanácsolták, hogy lassítsak le, legyek nagyon türelmes és akkor sokkal többen/gyakrabban visszakérdeznek majd. De én nem tudom belőni az egészséges mértéket, mert ha nagyon visszafogom magam, akkor már-már kuka szintre megyek le (érzem), ha pedig fordulaton pörgök, akkor meg elriaszthatom a beszélgetőpartnert. Ti mit csinálnátok?

26f

2013. márc. 21. 19:46
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy egyfolytában pofázok, de inkább én vezetem a beszélgetést, mert sokan képtelenek rá :D
2013. márc. 21. 19:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Lehetsz határozott,dinamikus,azzal nincs baj,hiszen az mindenképpen férfias.Viszont ne légy egocentrikus,néha engedd,hogy a csaj is középpontba kerüljön,megnyíljon,beszélni tudjon magáról.
2013. márc. 21. 19:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Ezenkívül légy érdeklődő,ha látod,hogy a másik fél passzív,bátorítsd kicsit,talán csak gátlásos.
2013. márc. 21. 19:52
 4/12 anonim ***** válasza:

most miért kellett lepontozni?

egy randi alatt a csajt sosem érdekli h mint dumál a srác

csak hallgatni kell, helyeselni,néha vissza kérdezni...ennyi

ez örök recept ha megköveztek emiatt, akkor is így van

2013. márc. 21. 19:56
 5/12 A kérdező kommentje:

Aaron nem az első idióta megnyilvánulásod ez itt ezen az oldalon. Tartsd magad távol tőlem, kisfiú vagy még hozzám képest!

Ki mondta, hogy csak randiról van szó?

És szerinted hogyan hallgassak, ha sokan csendben ülnek, mint ahogy írtam is a kérdésben? Szövegértés egyes, leülnél? :)

2013. márc. 21. 19:58
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem nagyon lehetsz érettebb, ha egyetlen kérdés alapján ilyen messzemenő következtetéseket mersz levonni, hogy én itt lógok és kérek segítséget.

Aki önmagát sztárolja, az megpróbálja felmenteni magát a sikertelenség alól. Pszichológiát olvashatnál :)

Na látod utolsó mondatod az aláírásod :)

2013. márc. 21. 20:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Légy önmagad!!! :)
2013. márc. 21. 20:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Feltettél egy kérdést én elmondtam a véleményem.

Ha elfogadod jó, ha nem, úgyis jó.

Te is csak a véleményem alapján itélkezel, pedig nem ismersz.

Én csak a tapasztalataimat írtam le, nem azt mondtam h te is így csináld.

Sok sikert MR.Randiguru

2013. márc. 21. 20:26
 9/12 A kérdező kommentje:

"22 éves vagyok és éretteb vagyok mint te, mint a párkapcsolatok, mint a randizás terén, márcsak azért is mert én nem a gyakon kérek segítséget ahoz h hogyan randizzak egy lánnyal MR. Randiguru:) "

Ez mióta vélemény? Ez közölt tény, ami mellesleg nem is igaz rám nézve.

2013. márc. 21. 20:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha valóban érett lennél tudnád mikor kell abbahagyni a hisztizést.Én végeztem, így szállj le rólam.kössz
2013. márc. 21. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!