Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben, hogy kellene viselkednem a párommal?
régóta nagyon jó barátok vagyunk, de csak most jöttünk össze, mert eddig nekem kapcsolatom volt és nem mert úgy közeledni. De nem is ez a lényeg. Boldogok vagyunk együtt, de ma nagyon fura volt és tőle nem megszokottan viselkedett velem, szóval tudtam h baj van. nagynehezen elmondta h nagybátyja nagyon beteg (agydaganat) és h ma nagyon rosszul volt reggel. és h fél h bármikor meghalhat, mert nagyon szereti. nem tudom h vigasztalhatnám meg :( nem tudom mit mondhatnék neki :( tudom h mellette kell állnom és így is teszek, és nem akarok önzőnek tűnni de nem akarom h ez a kapcsolatunk rovására menjen. mellette maradok nem hagyom el de félek ettől h mi lesz ha tényleg rosszabbul lesz a nagybátyja vagy ne adj isten meghal.
Mit tegyek h jó barátnő legyek és mellette álljak, hogy ne veszítsem el? félek h teljesen magával ragadja a szomorúság és nem fog törődni semmivel és senkivel.
én 19/L Ő 27/F
Ez nehéz helyzet, de ha régóta barátok (is) vagytok, akkor talán már ismered őt annyira, hogy tudd a jó megoldást. Ha beszélgetni akar a nagybátyjáról veled, akkor hallgasd meg. Ilyenkor sok okosat nem tud mondani az ember sajnos, de van akinek az is jó, ha meghallgatják.
Ha a párod most esetleg minél több időt a kórházban, vagy a családjával szeretne tölteni, ne neheztelj rá. Sőt, fel is vetheted, hogy ha ő így látná jobbnak, akkor miattad ne aggódjon, nem fogsz türelmetlenkedni.
Olyasmi probléma miatt ne parázz, ami nincs jelen.
Majd ha depibe süllyedne, akkor küldd el pszichológushoz.
De amíg csak szimplán szomorú, attól még tud a kapcsolatotokra koncentrálni. Ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!