Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen esetben, hogy kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben, hogy kellene viselkednem a párommal?

Figyelt kérdés

régóta nagyon jó barátok vagyunk, de csak most jöttünk össze, mert eddig nekem kapcsolatom volt és nem mert úgy közeledni. De nem is ez a lényeg. Boldogok vagyunk együtt, de ma nagyon fura volt és tőle nem megszokottan viselkedett velem, szóval tudtam h baj van. nagynehezen elmondta h nagybátyja nagyon beteg (agydaganat) és h ma nagyon rosszul volt reggel. és h fél h bármikor meghalhat, mert nagyon szereti. nem tudom h vigasztalhatnám meg :( nem tudom mit mondhatnék neki :( tudom h mellette kell állnom és így is teszek, és nem akarok önzőnek tűnni de nem akarom h ez a kapcsolatunk rovására menjen. mellette maradok nem hagyom el de félek ettől h mi lesz ha tényleg rosszabbul lesz a nagybátyja vagy ne adj isten meghal.

Mit tegyek h jó barátnő legyek és mellette álljak, hogy ne veszítsem el? félek h teljesen magával ragadja a szomorúság és nem fog törődni semmivel és senkivel.

én 19/L Ő 27/F

2013. márc. 2. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez nehéz helyzet, de ha régóta barátok (is) vagytok, akkor talán már ismered őt annyira, hogy tudd a jó megoldást. Ha beszélgetni akar a nagybátyjáról veled, akkor hallgasd meg. Ilyenkor sok okosat nem tud mondani az ember sajnos, de van akinek az is jó, ha meghallgatják.

Ha a párod most esetleg minél több időt a kórházban, vagy a családjával szeretne tölteni, ne neheztelj rá. Sőt, fel is vetheted, hogy ha ő így látná jobbnak, akkor miattad ne aggódjon, nem fogsz türelmetlenkedni.

2013. márc. 2. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Annyi hozzátartozik még a dologhoz, hogy ilyen esetekben, ha az illető halála nem váratlanul történik, általában a temetés lezajlásáig szokott a lelki megrázkódtatás gondot okozni. A temetés, az egészséges pszichéjű emberekben, mintegy lezárja, befejezett ténnyé teszi az elhunyt végleges távozását. A szomorúság persze megmaradhat még sokáig, de ez általában nem olyan mértékű, hogy egy jó párkapcsolatban problémát okozhasson.
2013. márc. 2. 15:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Olyasmi probléma miatt ne parázz, ami nincs jelen.

Majd ha depibe süllyedne, akkor küldd el pszichológushoz.

De amíg csak szimplán szomorú, attól még tud a kapcsolatotokra koncentrálni. Ha akar.

2013. márc. 2. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!