Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kilépnétek a munkahelyetekről,...

Kilépnétek a munkahelyetekről, ha folyton piszkálnának?

Figyelt kérdés
Mind a kinézetre, mind a munkára vonatkozólag kritizálnak. A főnököm elégedett, de én már rettegek a reggeltől, hogy újra látnom kell azokat az embereket. Mit tennétek? Máshonnan folyamatosan pozitív személyiségként értékelnek. Azt mondják, szép vagyok és kedves... Én kezdem elhinni viszont, hogy tényleg ennyire sz@r vagyok. Napok óta sírva járok haza.
2009. szept. 16. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:

még szép. én két helyről is kiléptem. aztán az utolsóról aznap rúgtak ki, amikor ki akartam lépni.

szerintem egyértelműen hagyd őket, sőt, ha tudsz valami disznóságról, még nyomd is fel őket valami hatóságnál. :)

2009. szept. 16. 23:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Irigyság, aljasság, nyilván nem tartozol a szükebb csapatba. Igyekszel kimaradni a dolgaikból? Nem jársz besúgni a többieket a főnökhöz? Akkor kimarnak, velem 14 év után tették ezt. Már nem bánom, most éppen egymást fúrják. Keress másik munkahelyet, nehogy depressziós legyél ezek miatt.
2009. szept. 17. 00:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Sokat sirtam én is, amikor senki nem látta, magas lett a vérnyomásom, teljesen értéktelen senkinek éreztem magam. Még idejében otthagytam ezt a céget. Semmilyen munkahely nem ér annyit, hogy beleroppanj!
2009. szept. 17. 00:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Most vagyok ilyen helyzetben, csak engem a főnököm kezdett ki, mert az ismerősének kellett a helyem. engem áthelyezett egy másik pozicíóba, ahol kevesebb pénzért sokkal több munkám lett. Vártam, mert azt hittem, hogy békén hagy. Az új ember már a helyemen van. Addig vártam, míg kikészültem. Gyomorbaj meg miegymás. Keresek másik állást, de nem könnyű. Azt mondom, te ne várj eddig.
2009. szept. 17. 00:46
 5/8 anonim ***** válasza:
régebben voltam így, amikor pont annyit kerestem mint a főnököm, a kollégáim piszkáltak miatta, mert hát irigyek voltak. Amikor jöttek az elbocsátások(még akkoriban) tudtam hogy engem is javasolni fognak kirúgásra, ezért leléptem magamtól. Nem bántam meg, mert itt mindenkit szeretek, de sokkal kevesebb a fizetés...
2009. szept. 17. 07:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy elkezdenék keresgélni másik munkát. Viszont amíg nincs semmi kilátásban maradnék bár mennyire is nehéz. Tényleg nincs annál rosszab, ha az embernek ilyen közegbe kell bemennie nap mint nap.
2009. szept. 17. 09:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Teljesen tönkremehet az egészséged, ha maradsz. Egyik barátom gyomra és szíve is kikészült, pedig világéletében egészséges ember volt. Aztán egy névnapozáson kigúnyolták (alacsony termete miatt majomnak). Akkor kiborult és világgá ment, télen, erdőben tűnt el. Hetekkel később találták meg, holtan. Ezt ne várd meg, nézz körül és keress jobbat.
2009. szept. 17. 14:13
 8/8 A kérdező kommentje:
A gyomromat már érzem reggelente, hogy sajog, amikor be kell mennem! Köszönöm a válaszokat! Sajnálom az utolsó kommentet írónak az ismerősét. Engem régi helyekről visszahívnak - bulikra, beszélgetésekre -, és éppen ezért nem értem, hogy most mi történik velem. :(
2009. szept. 17. 19:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!