Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan kell élnie egy 24 éves...

Hogyan kell élnie egy 24 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Itt vagyok 24 éves és se hobbim se életkedvem se semmim.

Nincs semmi fajta életcélom "azt se tudom mit jelent"

A sulit ott hagytam ne kérdezd miért.....

Elkezdtem dolgozni 18 évesen most mondtam fel októberbe mert egyszerűen taszítom az embereket magam körül. Másnak olyan könnyű ismerkedni új munkahelyen stb.... nekem soha senki egy két ember de az is csak az aki közvetlen mellettem dolgozik pedig nem vagyok egy bunkó csak nem tudok hogy ismerkedni.

Félek elmenni dolgozni új munkahelye mert tartok attól hogy nem tudok beilleszkedni.

Itthon ülök állandóan már hónapok óta mikor dogoztam akkor is sehová nem megyek meg nem is érdekel hogy menjek vagy akármi. Egy akkora lesz@rom van bennem hogy már ez bánt hogy mért nem tudok olyan lenni mint ás húszon éves lány.

2013. márc. 20. 11:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kedves poet1! Akinek nem inge ne vegye magára. De te is tudod hogy a legtöbb esetben így van. Ha te ilyen esetekben tudsz segíteni, minden tiszteletem a tied, véleményem nem rád irányul,hanem akik valóban "ráhajtanak" az ilyen lányokra. Bocsi ha megbántottalak.
2013. márc. 20. 16:35
 12/13 poet1 ***** válasza:
El van felejtve! :D
2013. márc. 20. 17:39
 13/13 anonim ***** válasza:

hát bennem is van 1 nagy lesz@rom hangulat

élni szeretnék de nem tudom hogyan kéne mert megunok mindent

és van amikor félek is belekezdeni

2013. márc. 20. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!