Miért nem tudok megismerni embereket? 17/F
Mások olyan könnyen szereznek ismerősöket, iskolában is találkoznak aztán már szinte haverok is, de legalábbis egy addig még idegen emberrel is el tudnak beszélgetni ha valami téma szóba kerül.
Nekem viszont nagyon nem, megy, mintha valami fal lenne körülöttem, ami távoltartja tőlem az embereket. Nem pont osztálytársakra gondolok most, de buszon, iskolában sok embert nap mint nap látok, a nevüket is tudom, látásból ismerem őket és ők is láttak már engem sokszor, de fogalmam sincs hogy kerülhetnék közelebb ezekhez a számomra nagyon távolinak tűnő emberekhez. Nem tudok semmi megoldást, hogy lehetnének belőlük normális ismerősök. Itt a környéken szinte mindenki ismer mindenkit, de én a volt iskolatársaimon és a mostani évfolyamtársaimon kívül mindenkit csak látásból, esetleg névről. Miért nem tudok ismerkedni, mi lehet a gond?
Ha odamegyek egy idegenhez csak úgy minden téma nélkül az nyilván nem jó, de másoknak valahogy mégiscsak jön téma, nekem nem.
Ezzel én is így vagyok már elég régóta,és még mindig nem találtam megoldást,én már kezdek beletörődni. Na de nem elkeseríteni akartalak,hajrá,próbálkozz,szurkolok!
20L
Próbálj meg az ismerőseiden keresztül ismerkedni. Vagy hobbin keresztül... sport, valami szakkör... itt már rögtön meg is van a közös téma... az, amit éppen csináltok! :)
Suliban meg szerintem nem gáz szünetben odamenni valakihez... mittomén, hallottad, hogy ő is szereti a kedvenc bandádat, játékodat, akármit, aztán odamész hozzá, és mondod, hogy "szia, hallottam te is szereted ezt az akármit", aztán mehet is a beszélgetés, ismerkedés. De közös téma lehet az iskola is, tanárok, órák, bármi. Ide tényleg csak önbizalom kell! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!