Timido kérdése:
Nem esne néha jól egy nagyon nagyot sikítani?
Figyelt kérdés
Néha belegondolok, milyen szívesen sikítanék egyet, úgy ahogy azt kell. Talán jobban is érezném magam. De nem tudok hol.. :))Ti nem éreztetek már ilyet?2009. szept. 16. 17:49
1/9 anonim válasza:
dede néha kiszoktunk menni egyik barátnőmmel egy olyan helyre ahol nem laknak és ott szoktunk:)
2/9 anonim válasza:
mindennap:D..amint egyedül leszek beis potlom..:Dhetente a szomszédaim azt hallják h vagy éppen nyúznak vagy megbolondultam :):D
3/9 anonim válasza:
dede. =) és én szoktam is. xD bár inkább az üvöltél, de jól esik. xD
16/L
4/9 anonim válasza:
dehogynem
olyan jó lenne, de nem lehet
5/9 anonim válasza:
Fuhh elég gyakran van.. És egyszerűen szétrobbanok, szinte érzem az ereimben az erőt, elektromosságot ahogy tolul a kezeimbe, hogy beleüssek valamibe és a késztetés, hogy sikítsak.. De azért én nem vagyok ennyire elmebeteg, vagyis nem lehetek az. Nincs olyan hely ahol kiélhetném a sikítási kényszeremet.. Sajnos. :(
6/9 anonim válasza:
aki sikítozni akar az nyugottan jöhet hozzám :)
az én szomszédaim alig vannak itthon..:D
7/9 anonim válasza:
Ahogy elolvastam a kérdést húú xD tényleg tök jó lenne :D
8/9 A kérdező kommentje:
Huh nagyon jó olvasni, hogy ti is így éreztek! Abszolút megértelek titeket! :) Én is annyira késztetést érzek, hogy sikítsak egy nagyon nagyot, és persze nem azért mert elmebeteg vagyok... :D Csak én is érzem ezt az erőt odabennt, amit jó lenne valahogy kiadni! :)
2009. szept. 17. 14:02
9/9 anonim válasza:
Persze, én is szoktam ilyet érezni, és ha egyedül vagyok, általában csak úgy néha felsikítok, amikor úgy érzem, hogy na most már elég. Amúgy nem vagyok idegbeteg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!