Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
El akarok menni itthonról, véglegesen. Nincs más megoldás, már az öngyilkosságon is gondolkoztam, de inkább elmegyek nagyon messzire bárhova, az talán jobb mint megölni magam. De 19 éves lány vagyok, érettségin kívül semmi képesítésem, se pénzem. Rokonaim vannak, de velük nem vagyok annyira jóba, és tőlük anyáék haza is rángatnának. Hova tudnék menni? Mihez kezdjek? Csak úgy nekivágni a nagyvilágnak már magában felér egy öngyilkossággal, úgyhogy legalább valami támpontot, elképzelést szeretnék. Segítsetek!

2013. márc. 16. 10:58
 1/2 anonim ***** válasza:
hát útra kelhetsz, de valószínűleg egy híd alatt végzed egy gyufásdobozban majd, és nem lesz mit enned se :(
2013. márc. 16. 11:39
 2/2 anonim ***** válasza:
69%

Nem értem a problémád! El akarsz menni otthonról, mint minden veled egykorú, de te nem tudsz és ezért öngyilkos akarsz lenni, de mégsem, mert inkább el mész messze nagyon, de az meg olyan, mint az öngyilkosság.

Miben tudnánk neked segíteni? Ha azt mondom maradj otthon, azt elutasítanád. Elköltözni viszont nem tudsz, mert nincs hova és miből. Szerintem maradj otthon, beszél valakivel akiben megbízol, mond el a problémáid, tedd helyre az életed, fiatal vagy még, semmid sincs veszve, bármit elérhetsz az életben! Tűzd ki a célodat, dolgozz érte és ez már önmagában siker lesz!

2013. márc. 18. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!