Hogy csináljam?
Én egy 14 éves fiu vagyok akinek tetszik a női fehérnemű (tanga meltarto harisnya tarto combfix stb)iylenket hogy tudnák szerezni hol tartsam tanácsokat szeretnék kérni.
Ezt kinövöm vagy nem?
Hát figyelj előbb próbálkozz lány ismerősöknél :)
De nagyon ésszel csináld az egészet ne hogy lebukj mert utána nehéz lesz kimagyarázni.
Amit könnyebb lenne kérned az a harisnya, mivel a lányok azt elég sűrűn cserélek ezért attól szívesebben megszabadulnak.
Tangára meg melltartóra ne nagyon számíts mert az hosszabb távra kell. Max a boltban veszel ha rászánod a pénzed.
Jah és mikor kéred az ismerősöktől a harisnyát nehogy azt mondd, hogy örömszerzés szempontjából kell neked hanem valami hihető sztorit találj ki. (pl.: valamit készítesz belőle, szőlőkötözésre kell vagy ilyen apróságokra gondolj.)
Nagyon eldugott helyen tartsd! (Ruhásszekrény mélyén, ágyneműtartóban, vagy a szoba olyan részében ahol anyukád sose találná meg.)
Az hogy kinövöd-e az csakis rajtad múlik.
Ha nagyon belemész ebbe a témába akkor kicsi esély van rá hogy kinőj ebből.
Amúgy megkérdezhetem, hogy miért van szükséged ezekre a ruhadarabokra???
Mosás előtt kérd el, az az igazi. :D
Kilopod a lányöltözőből.
Esetleg még anyukádét "vehetnéd" kölcsön.
Ő biztosan nem venné észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!