Mit tegyek? (bővebben lent)
felesleges ezzel stresszelni magad.
nekem pl 4.-re lett meg a jogsi, és ennek már két éve, azóta rendszeresen vezetek és még egy balesetem sem volt.
úgyhogy no para!
Természetes amit érzel. Most tél van, a tanácsom nem igazán életszerű, de próbálj két-három go-kart menetet..ott nyomhatod, ami a csövön kifér, nem lesz baj..
Aztán a rendes autónál több bátorságod lesz..no nem a durva vezetéshez, csak nem izgulsz annyira.
Sokan vannak így, túl kell élni. Nyugtatót ne szedj, mert lelassít.
Nagyon keveseknek sikerül elsőre, csak persze mást mondanak, férfi büszkeséghez tartozik ez nálunk. A lányoknál meg törvényszerű az ügyetlenkedés. Az én osztálytársaim is úgy tudják, hogy minden meg lett elsőre.
Én egyszerűen nem is tudom elképzelni, hogy lehet valaki képes megtanulni vezetni a kötelező óraszám alatt. Egy haveromnak sikerült csak minden elsőre, de ő már ismerte a kreszt és a forgalom sem volt idegen számára, mivel már volt kismotorra jogsija, és az otthoni autót is már profin tudta vezetni 14 évesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!