Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? (bővebben lent)

Mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Én is nekifogtam a jogosítványom megszerzésének. Sikeresen letettem a kresz vizsgát, viszont a forgalmin megbuktam, ami elképesztően megviselt, folyton ezen jár az eszem. mindenki ezzel cikiz. minden éjjel azt álmodom, hogy vezetek és megbüntetnek, meg balesetem lesz. az izgalom annyira eluralkodott rajtam a vizsgán, hogy alig tudtam gondolkozni. hamarosan megint eljön az újabb vizsga ideje. de ha megint ez lesz? azt nem fogom tudni elviselni. ez teljesen kikészít. nem bírom már.

2013. márc. 15. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:

felesleges ezzel stresszelni magad.

nekem pl 4.-re lett meg a jogsi, és ennek már két éve, azóta rendszeresen vezetek és még egy balesetem sem volt.

úgyhogy no para!

2013. márc. 15. 23:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Természetes amit érzel. Most tél van, a tanácsom nem igazán életszerű, de próbálj két-három go-kart menetet..ott nyomhatod, ami a csövön kifér, nem lesz baj..

Aztán a rendes autónál több bátorságod lesz..no nem a durva vezetéshez, csak nem izgulsz annyira.

Sokan vannak így, túl kell élni. Nyugtatót ne szedj, mert lelassít.

2013. márc. 16. 08:27
 3/4 anonim ***** válasza:
én négyszer buktam meg forgalmin , de utána sikerült
2013. márc. 16. 11:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagyon keveseknek sikerül elsőre, csak persze mást mondanak, férfi büszkeséghez tartozik ez nálunk. A lányoknál meg törvényszerű az ügyetlenkedés. Az én osztálytársaim is úgy tudják, hogy minden meg lett elsőre.

Én egyszerűen nem is tudom elképzelni, hogy lehet valaki képes megtanulni vezetni a kötelező óraszám alatt. Egy haveromnak sikerült csak minden elsőre, de ő már ismerte a kreszt és a forgalom sem volt idegen számára, mivel már volt kismotorra jogsija, és az otthoni autót is már profin tudta vezetni 14 évesen.

2013. márc. 17. 23:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!