Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek a vagdosással? Még...

Mit tegyek a vagdosással? Még csak 13 vagyok!

Figyelt kérdés
Még csak 13 vagyok, de én vagyok az a személy,aki mindenkiben megbízik, mindenkinek ad egy újabb esélyt, viszont kezdem úgy érezni,hogy kihasználnak, én vagyok a lelki szemetesláda...emellett úgy érzem, egyik fiúnak sem kellek.. A vagdosás az egyetlen mód,hogy kiadjam magamból a fájdalmam, de nem tudom leállítani

2013. márc. 13. 18:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is 13 vagyok, és egy évig keményen vagdostam magam. Ráadás, minden egyes vágás megmaradt. 2 hónapja nem csináltam abszolút, elötte meg mindennapos volt. Minden, az ÖSSZ VÁGÁS MEGMARADT! Nagon nem érdemes csinálni!!! Nem tudom, mikor merek rövid pólót húzni, tengerre menni. Egyáltalán merek-e valaha... Amikor vágni akarsz, tedd a kezed az asztalra, csukd be a szemed, és gondolkodj el, hogy miért is akarnád MAGAD tönkretenni. Kapcsolj be valami jó kis zenét, én AHA-t javaslok, nekem az segített. Sportolás nem használ (legalább is nekem semmit se ért), inkább kérdezd meg magadtól, hogy kell-e ez neked. És ha a fiúproblémát említed. Azon is érdemes kicsit gondolkodni, mit fog rólad gondolni a jövendöbeli barátod. Ha szeret, akkor mindig el fog fogadni, de az emberekben sok elöitélet van...
2013. ápr. 17. 09:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!