Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megélnél egyedül a saját...

Megélnél egyedül a saját tehetségedből, ha egy túlélőcsomaggal kiraknának a vad természetbe? (mondjuk Szibéria, vagy Alaszka)

Figyelt kérdés
Vagy fél óra múlva visítanál, hogy a "Barátok közt"-et akarod nézni és elfogyott az Ice Tee-d?
2009. szept. 14. 20:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ki emlegeti itt a Túlélés törvényét?!? Ti még nem láttátok a Survivormant. :D Na, az a fickó egyedül van a semmi közepén. Túlélés törvényében ott kísérgeti legalább 1 operatőr, de lehet, h. egy egész stáb. Higgyem is el, h. neki ott muszáj élő siklót enni...
2009. szept. 15. 18:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: túlélni biztos nem tudnék egy ilyen helyzetet, nem vagyok vmi talpraesett ember, csak lusta és kényelmes. :) De felnézek azokra, akik képesek erre.
2009. szept. 15. 18:35
 13/16 anonim ***** válasza:

"nem láttátok a Survivormant"

Persze, és ott nincs stáb mi? Ugyan már...

2009. szept. 15. 20:11
 14/16 anonim ***** válasza:
najó, nem azt mondom, h. nem lehet stáb, de sokkal hitelesebb. Én elhiszem, h. nincs stáb.
2009. szept. 15. 21:51
 15/16 A kérdező kommentje:

Hát ahol forgatnak, ott van stáb. Ha stáb van, kaja-pia is van, orvos is van, műholdas telefon, meg egyebek, persze.

De ha tényleg életre-halálra menne a dolog? Van egy barátom (akit nagyon irígyelek) róla mondják, hogy ha kiraknád meztelenül egy jégtáblára, akkor egy óra múlva egy jegesmedve bunda lenne rajta!

2009. szept. 15. 22:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Én tuti kinyiffannék 1 nap után. Nem tudnék gusztustalan dolgokat megenni.
2009. szept. 16. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!