Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megélnél egyedül a saját...

Megélnél egyedül a saját tehetségedből, ha egy túlélőcsomaggal kiraknának a vad természetbe? (mondjuk Szibéria, vagy Alaszka)

Figyelt kérdés
Vagy fél óra múlva visítanál, hogy a "Barátok közt"-et akarod nézni és elfogyott az Ice Tee-d?
2009. szept. 14. 20:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, szoktad nézni a túlélés törvényeit?

szerintem nem mert gyenge az állóképességem

életem egyik felét az iskolában a másikat a számítógép előtt

töltöm :D

2009. szept. 14. 20:46
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Dr House-t akarok nézni!

Elfogyott a sör!

2009. szept. 14. 20:47
 3/16 A kérdező kommentje:

Eddig jó!

(sört küldhetnél)

2009. szept. 14. 20:54
 4/16 anonim ***** válasza:
ilyen elb*szott hideg helyeken öngyilkos lennék, de ha az őserdőbe dobnak, akkor túlélem.
2009. szept. 14. 21:15
 5/16 A kérdező kommentje:

Kemény ám az is!

Kígyókat rovarokat, ehető növényeket ismered azon az égövön?

Vizes fából tudsz tüzet gyújtani?

2009. szept. 14. 21:34
 6/16 anonim ***** válasza:
hogyne. végignéztem az ultimate survivalt és a ray mears' bushcraftet, a saját farkammal megölnék egy puffogó viperát, ha arról van szó. de a hideget nem bírom, nincs rajtam melegítő zsírréteg.
2009. szept. 14. 21:49
 7/16 A kérdező kommentje:

Hát arra a felvételre egy pár természetcsatorna vevő lenne, amikor a farkaddal megölöd a puffogó viperát:)))

Lehet, hogy még más csatornák is:)

2009. szept. 14. 21:53
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha mérsékelt övi területre (pl lombhullató erdő) raknának ki, akkor túlélnék néhány napig. Tudom, melyik gombák mérgezőek, hogyan lehet halat fogni hatákonyan, meg alap dolgokat, pl ehető és mérgező termések megkülönböztetése, vadcsapást is észre lehet venni, meg nyomokból meg lehet tudni, hogy véletlenül nem vaddisznók járnak-e arra (azok tudnak igen veszélyesek lenni)

azthiszem van egy kis haszna a sok természetről-olvasásnak, és az egyetemi biológiának :D

22/L

2009. szept. 14. 23:59
 9/16 anonim ***** válasza:
Hah, gatyára vetkőznék és dalolva innám a vodkát, hogy mit nekem a hideg, utána talán vonyítva követelném, hogy vigyetek haza! :D
2009. szept. 15. 00:21
 10/16 anonim ***** válasza:
Alap, már kívülről fújom a SAS Túlélési könyvet:D
2009. szept. 15. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!