Milyen könyv olvasása segít hozzá, hogy jobban szeressem önmagam?
Úgy érzem nem szeretem magam eléggé. Ha egy szép lány kapcsoaltot akarna velem, nem mennék bele, mert kevésenk érezném magam. De az élet egyéb területén is könnyedén átlépnek rajtam mások. Nem tisztelem magam, és ez nagyon nagy probléma. Pszichológusra nem adnék ki pénzt, mert szeretem a dolgaim magam megoldani, és fösvény is vagyok. Meg gazdag sem vagyok.
De a legjobban tényleg az zavar, hogy nem teszek meg mindent magamért, és nem vagyok képes kapcsolatra.
Ebben a könyvben magadra ismersz, és megoldást is találhatsz( ahogy én is ráébredtem a segítségével)
Csernus: A Férfi
:D
Arrogáns? Az csak egy eszköz, hogy felnyissa a szemed.
De persze Müller is nagyon jó szakember, úgyhogy, kinek a pap, kinek a papné.
akármennyire furcsa, én is egy érzékeny ember vagyok, és ezért tudom, hogy simogatással nem lehet jeget törni, a felismerés fájni fog, nekem is fájt, úgy mintha kaptam volna egy gyomrost.
De most tudom, hogy ami rosszakat tettek velem, az azért volt mert hagytam.
Nem furcsa, biztosan az vagy, én nem ismerlek. De kinek mi használ. Amúgy gondolkoztam rajta, hogy elmegyek Csernusnak az előadására mert lesz a városban nemsokára : Szerelem és démonai címmel. De nem hiszek, hogy elmegyek, annyira mondjuk nem fontos.
De a kérdező szerintem már olyan szinten depis, nem szereti önmagát, hogy szerintem bármilyen könyvet adhatnak a kezébe nem használ neki. Nem érti meg, hogy ezért nem halad előre az életben mert ilyen a hozzáállása. Az ilyen beállítottságú emberek sajnos nagyrészt örökre ilyenek is fognak maradni. hiába lesz neki barátnője vagy bármilyen, akkor sem változik, Ismerem ezt a típust. Ráadásul benne még az a legidegesítőbb, hogy segítesz neki, írsz neki, és le se szarja, nem is reagál sosem vissza. Még annyit sem, hogy köszönöm. Az önsajnálati kérdéseken túl semmi mást nem képes feltenni, aztán meg csodálkozik, hogy senkinek sem kell. Hát ha nekem ilyen barátom lenne, és egész álló nap csak nyafogna, hagyítanám ki. Az nem lenne élet vele. De bármit mondasz neki nem érti úgyse. Nem bántásképpen de olyan bunkó, hogy nem is reagál a válaszokra. Várhatja a segítséget a könyvektől meg bármitől, ha önmagán nem segít, és nem is valószínű, hogy fog, akkor így is marad sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!