Mi a véleményetek az ilyen lányokról?
Figyelt kérdés
Zöld szem, barna haj, fehér bőr, 52 kb és 165 cm. Nektek bejönnek az ilyen adottságú lányok, és ha igen, miért?2013. márc. 11. 16:37
1/6 anonim válasza:
Ez így eléggé elnagyolt leírás... Pláne, hogy kép nélkül mindenki elképzel egy ideált magának és bólogat, hogy igen-igen.
2/6 anonim válasza:
A leírtakkal semmi bajom, viszont ettől még ugyanúgy lehetsz szép és kevésbé szép is.
Azért, mert szeretem a barna hajat, főleg ha egyenes.A fehér bőrt is.A zöld szem kicsit különlegesebb.A magasság, súly pedig ideális szerintem.de most igazából nem értem, hogy ennek az alkérdésnek mi értelme van?
Küldesz magadról képet privátban?:) Az alapján lehet igazából érdemlegeset mondani.
3/6 anonim válasza:
Ha szimpatikus és van valami belső értéke is akkor nincs vele semmi problémám.
4/6 anonim válasza:
Képet!
Még mindig nem találtál? :/
5/6 anonim válasza:
hiába kérdezel itt véleményt, ezeknek csak a kép a lényeg
6/6 anonim válasza:
5-ös mégis hogy máshogy mondanánk véleményt?
Most ez olyan, hogy 176 centi vagyok, 65 kg, jól nézek ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!