Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy szeressem magam?

Mit tegyek, hogy szeressem magam?

Figyelt kérdés

Nincs stílusom, az életem unalmas, soha nem történik velem semmi, mindig itthon ülök (ebben a kisvárosban nem is lehet menni sehová sem). Nem szeretem magamat, nem tudok kiállni magamért, mindig az a szent amit más mond. Csak a tanárokal merek szembeszállni, mondjuk nem mindegyikkel. De csak azért mert tudom, hogy ők nem mondhatnak rám annyira sértő dolgot. Szeretném ha lennének barátaim (1 van akivel mindent megosztok), ha kimehetnék szórakozni de ehhez barátok kellenek, ha néznék ki valahogy. Mit tegyek?

16/L

2013. márc. 9. 20:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az utolsó modatod egyben válasz a problémádra."este röhögve sétáltunk a barátnőmmel" Ez a fő bajod! Két idiótához normális ember nem megy oda!Nem tanulsz,nem olvasol,gondolom nem is segítesz othon,ki akar ilyen lánnyal barátkozni!? Lusta és bunkó is vagy,és ezt tudják rólad a faluban.Változz,még nem késő!Bocs. az őszinteségért
2013. márc. 10. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!