Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért állítják a nők hogy...

Mért állítják a nők hogy nincs önbizalmuk? Én mindig azt tapasztalom, még a legrosszabb megjelenésű nő is roppant öntelt, és kritikus a férfiak irányában. Önmagukkal viszont roppant elégedettek!

Figyelt kérdés

#ÖNBIZALOMHIÁNY
2013. márc. 9. 11:47
1 2
 11/14 anonim válasza:
mert csak úgy mutatják, mintha nagy lenne az önbizalmuk. Én is ilyen vagyok. A suliban úgy teszek mintha semmi nem érdekelne, úgy teszek mintha meg lennék elégedve magammmal. De esténként itthon sírok magamban.
2013. márc. 15. 19:41
 12/14 A kérdező kommentje:
11-eske ezzel a szerepjátszással önmagad alatt vágod a fát.Ugyanis ismerőseid egy nagyképű,öntelt lányt látnak benned!
2013. márc. 16. 08:22
 13/14 anonim ***** válasza:

"11-eske ezzel a szerepjátszással önmagad alatt vágod a fát.Ugyanis ismerőseid egy nagyképű,öntelt lányt látnak benned!"

nem biztos, hogy attól még nagyképű és öntelt, csak mert nem mutatja ki és úgy tesz mintha nem érdekelné. az attól függ, hogyan viselkedik hozzá....

én sem mutatom ki, de nem viselkedem úgy, hogy nagyképű leszek tőle meg öntelt! csak ha valaki kérdez inkább nem mondom el neki. magamba tartom.

2013. márc. 16. 11:10
 14/14 anonim ***** válasza:
és ez jobb így mint mindenkinek elmondani azt,hogy végül is önbizalomhiányom van nem is kicsi...helyette inkább teszek ellene.határokon belül. csendesen, magamban. jobb az, minthogy mindenki azon csámcsogjon hogy én nem vagyok megelégedve magammal.
2013. márc. 16. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!