Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » VAn itt esetleg valaki, aki...

VAn itt esetleg valaki, aki Művészi suliba jár/járt. Vagy valakije oda jár/járt?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem,mert kéne róla pár infó..

Jelenleg egy olyan iskolába járok ami nem egésszen felel meg nekem,és most gondolkozok az iskolaváltáson.

Viszont nem tudom,hogy ilyen művészi sulikban hogyan,mit tanítanak..

csak mert én már 2. éve járok a mostani sulimba(viszont 9.-es tananyagot veszem még csak most,mert első évem előkészítő év volt..5 éves suli) és nemtudom,hogy átvennének -e egy ilyen suliba..be tudom-e jhozni a lemaradást.

Művészi sulit keresnék ami rajzos-infós suli..web-design..grafikus stb..

Szóval,ha van esetleg valaki aki ezekről a sulikról tudna esetleg 1-2 infóval szolgálni,azt nagyon szépen megköszönném :)

2013. márc. 4. 17:22
 1/1 Csillagok válasza:
Próbálj meg átjelentkezni az összes olyan suliba, ahova vágysz. Semmit sem veszítesz vele. És ezen múlhat az egész életed. De ha leérettségiztél, akkor érettségi után még 2 éves suliba elmehetsz rajz-grafika szakra, ha ez mégsem jönne össze. Próbáld meg, tölts ki egy jelentkezési lapot annak rendje-módja szerint, hátha sikerül!
2013. márc. 7. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!