Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért lett ilyen az LB-m?

Miért lett ilyen az LB-m?

Figyelt kérdés

én 12 éves lány vagyok az LB-m 14, az uncsinövérem és mostanában furcsa lett :/ 3 naponta cserélgeti a profilképét facebookon és egyre rosszabb... az egyiken csücsörít a másikon agyon van sminkelve, a harmadik meg agyonphotoshoppolt.és már nem érdekli hogy velem mivan.vagyis hát régen mindig arról beszéltünk sokat a másiknak ami akkor tetszett( anime, anime szereplö stb.)..mindig meghallgattuk egymást.most neki nagyon bejön pókember és venom meg is hallgatom öt hogy mit tudott meg róluk, mit álmodott velük és hogy mi történt velük a filmben.nekem most egy anime tetszik annyira, a hetalia de ö arról hallani sem akar:( nem az van hogy utálja az animéket csak utálja a törit de nem érti meg hogy a hetalia nagyn vicces.. pedig szereti a vcces dolgokat:/ múlthéten én végig szenvedtem az 1 órás pókember harmadik részét mert tudom hogy neki ez fontos stb. de ö nem hajlandó végig nézni velem azt az 5 percet...nem tudom mivan vele de most már kicsit kellemetlenül érzem magam a társaságában.

talán azért ilyen mert kamaszodik vagy csak... ilyen?? segítsetek nem tudon hogy terelgessem vissza a jó irányba! T.T

2013. márc. 3. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:

jól gondolom, hogy LB=legjobb barátnő?

(csak kíváncsiságból)

2013. márc. 3. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Édes Istenem! Miért engedted, hogy erre az oldalra regisztráljak???? Törd el kezem, nyomd ki szemem, ennél még a halál is jobb lenne!!
2013. márc. 3. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:
#2 azt hiszem egyetértek
2013. márc. 3. 16:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Fantasztikus kérdés, mindenképp ki kell tenni bekeretezve valahova.
2013. márc. 3. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Mert egy hülye ribkó, de te sem vagy eszesebb.
2013. márc. 3. 18:28
 6/6 anonim ***** válasza:
i dont want to live on this planet anymore
2013. márc. 3. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!