Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti mit tennétek a helyemben? 19/L

Ti mit tennétek a helyemben? 19/L

Figyelt kérdés
az egyik barátnőm(sokáig a legjobb) egyszerűen a terhemre van.. nem tudtam eddig ezt bevallani magamnak, de most már tisztán látom, hogy csak árt nekem. Teljesen hiperaktív, folyton csak magával van elfoglalva, folyton a napi történeteivel traktál, hogy mi történt vele, ránézett egy fiú, jaj, meg hogy milyen jó ruhákat vett, stb. És nem tűnik fel neki, hogy ez engem mennire untat, és hogy nekem is lenne néha elmesélnivalóm, gondom, amit szeretnék megosztani vele. Ha valami bajom van, és elmondom neki, hogy például ma rossz napom volt, akkor rögtön idegeskedni kezd, hogy neki ma jó napja volt, és nem fogom elrontani a napját. És lekoptat. Régen nem volt ilyen, bármit meg tudtunk beszélni, sokat nevettünk, közös volt az érdeklősésünk. De mostmár tényleg úgy érzem, hogy minden energiámat leszívja, semmi közös témánk nincs. Én mindig is komolyabb voltam, de régen ezzel semmibaj nem volt. De most úgy érzem, mintha én lennék az anyukája, és ő nem érti meg, hogy nekem komolyabb a gondolkodásom, és most így 19 évesen már más dolgokról szeretnék beszélgetni, nem arról, hogy hány fiú kacsintott rá ma. Ráadásul folyton hangsúlyozza, hogy szerinte koraérett vagyok, és öreges, nem a koromhoz illően viselkedek, nem vagyok elég divatos stb. Teljesen elveszi az önbizalmamat, és úgy érzem kihasznál. Mit tennétek a helyemben? Ovi óta barátnők vagyunk..Ezért lenne egy kicsit nehéz otthagyni..De megváltozni nem fog, azt biztosan tudom..
2013. márc. 3. 15:23
 1/2 anonim válasza:

*kacsint* 16/F

csak hogy legyen miről beszélni

2013. márc. 3. 15:46
 2/2 anonim válasza:

Szerintem fontos hogy érjen a korodban lévő más légkör...

minél többféle emberrel beszélsz annál kevésbé fog érdekelni a 'barátnőd' :) 21/L

2013. márc. 3. 15:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!