Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok leszállni a...

Miért nem tudok leszállni a témáról?

Figyelt kérdés
Csernobili doku filmeket néztem(elég sokat)már ismerek róla mindent,és nagyon felkavart,és ha akarom,ha nem akkor is azt akarom nézni pedig már sokat láttam .(összeset)és elegem van, egyszerűen nem hagy nyugodni. Mit tehetnék ez ellen?

2013. márc. 2. 22:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Menj el oda nyaralni.Vannak túrák,csak sok pénzbe kerül,meg akkor már kell venni geiger számlálót is.

De ha ilyen terveid nincsenek akkor meg kis játék pc-re :Stalker

Csernobilról csak annyit hogy már vége,mármint a multé,nemrég volt fukusima is és lessznek még ilyen balesetek.Amiket mi tehetünk az max együttérzés mert nemtudunk csak úgy odamenni és segíteni nekik.Egyszerűen nem válthatjuk meg az egész világot,

2013. márc. 2. 22:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor keress más hobbit.

Kimenni semmi esetre se menj ki, mert jobban bele akarsz mélyedni a témába. Mint én ;)

2013. márc. 4. 09:48
 3/3 anonim válasza:
Ha tudnád, mennyire ez volt velemis tavaly... ;) Csak nekem pont egy évvel azelőtt, meg egy héttel később kezdődött, mikor kiírtad a krédést ( magyarul márc. 9-én). Jézusom, én nagyon belemélyedtem a témába.. Meg az országokba.. Ha lány vagy, és fiatal, javaslom a Hetalia-t, de mint mondta az első is: Csernobil a múlté, hiába van ukrán "elzárt" feelingje, a külvilágban ott az Iphone, technika, változások meg 2013. De nyugi, majd elmúlik:)) viszont az érdeklődésed dícséretes.
2013. márc. 27. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!