Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért idegesít ennyire a...

Miért idegesít ennyire a "legjobb barátnőm"?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem de nagyon gonosz tud lenni. Teljesen másmilyenek vagyunk. Pl.: Ő úgy beszél a szüleivel mint ahogy a kutyával se, mindig dicsekszik mindennel, nagyon sokszor elég durván kiszínezi a dolgokat, rak hozzá egy kicsit, el is vesz, a vicces dolgokat amiket megéltünk mindenkinek elmeséli csak úgy hogy vele történt meg nem velem, folyton lóg a fiúkon is, pedig látszólag elege van Ő belőle már mindenkinek, a fiúról ski tetszik történetek találki hogy így meg úgy rákacsintott, akkor folyton lohol utána, de a fiú már egyszer konkrétan mondta neki hogy hagyja békén de nem érti, soha nem érdekli mi van velem, csak azt mondja vele mi van, akármint mondok rákontráz hogy de "én én én nekem így jobb úgy márkásabb, úgy szebb" stb. Mindig jobb akar lenni mint én, ami nagyon rosszul esik. Sok jó tulajdonsága van de elnyomják a rosszak. Szerintetek barátnő az ilyen?
2013. márc. 1. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, szard le. Az ilyen barátnők a legrosszabbak, nekem is volt ilyenhez szerencsém.
2013. márc. 1. 22:27
 2/4 anonim válasza:
Nem barátnő az ilyen...Kormányozd orrba ha tovább csinálja.A többiek biztos segítenek!Elvégre nekik is elege van belőle :DD
2013. márc. 2. 16:50
 3/4 anonim ***** válasza:

1: Ilyen hosszú mondatot még nem láttam. :O

2: Van egy barátnőm, aki most teljesen normális, de tavaly ő is ilyen volt, azért, mert egy plázap*csával barátkozott és ő befolyásolta... Nem lehet, hogy a te barátnőd is barátkozik egy ilyennel? Hány évesek vagytok?

2013. márc. 3. 17:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Ehh....sok a mondanivalóm. És 13évesek.:)
2013. márc. 3. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!