Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A felnőttkortól elmúlhat a...

A felnőttkortól elmúlhat a félénkség? (lent)

Figyelt kérdés
Kamasz vagyok és úgy érzem, ha tisztáznám magamban a dolgokat, akkor többet tudnék beszélgetni az emberekkel. Ez most bonyolultan hangzik, de nem tudom jobban elmagyarázni. Tehát van itt olyan, akinek felnőttkorában elmúlott a félénksége?

2013. márc. 1. 12:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Én félénk voltam már feleannyira se
2013. márc. 1. 12:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm válaszod. :)
2013. márc. 1. 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nincs mit:)
2013. márc. 1. 12:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, de ez nem automatikusan jön a felnőttkorral, tenni is kell érte. De ebből az is következik, hogy nem kell megvárni a felnőttkort, most is változtathatsz.
2013. márc. 1. 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:
értem mire szeretnél vűlaszt hisz én is ebben a helyzetben vagyok. én próbáltam ellene tenni 12 éves koromtól egészen 15 éves koromig míg rájöttem hogy sajnos én ebbe beleszülettem. visszagoéva az ovira... mindig is félénk fogok maradni talán mspt félénkebb lettem mint voltam a sok próbálkozás ellenére is. beletörödtem kész vége. műr nem is zavar annyira, de ha téged igen akkor sok sikert hozzá hogy változtass
2013. márc. 1. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem a felnőttségen múlik a félénkség! Csak rajtad múlik, hogy teszel-e ellene valamit, vagy maradsz ilyen! :)

Hajrá!

2013. márc. 4. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!