Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Pszichológusnak melyik az az...

Pszichológusnak melyik az az egyetem ahol a legkevesebb pont kell?

Figyelt kérdés

és mennyi?

nagyon szeretnék annak tanul, mert érdekel amiket vele kapcsolatban tanulhatnék. De sajnos amikből érettségiznem kell majd azokból már most is csak négyes vagyok 9. osztályban. :(

2013. febr. 28. 15:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
jesszus, csak én már 2 és fél éve ez szeretném tanulni. szia neked is
2013. febr. 28. 16:25
 12/14 anonim ***** válasza:

figyelj kislány, ne add fel az álamaid, ez oké.

még csak most kezded a gimnáziumot, de már azon gondolkozol,hogy hova kell a legkevesebb pont? ez szánalmas. azt hittem, hogy végzős vagy. milyen újraérettségizés? Még sehol nem tartasz. Tanulj, hajts rá és menni fog. De ilyen beállítottsággal nem leszel soha pszichológus, ezt garantálom. Hisztis vagy és lusta, ez már kiderült. Inkább változtass a felfogásodon és úgy menni fog. Nem bántani akarlak, de álomvilágban élsz, amiből ki kell mászni, ha tényleg érdekel a jövőd.

Eleve azt sem lehet tudni,hogy mi lesz addigra a felsőoktatással, mire te odakerülsz. Na mindegy, nem tépem a számat, te még ezt úgysem érted, sok sikert, hali. :)

2013. febr. 28. 16:28
 13/14 A kérdező kommentje:
igazad van részben, de érdekel hogy ha most ott tartanék vajon bekerülhetnék-e:)hogy lusta lennék cseppetsem igaz tanulás melett dolgozom is.. szia neked is
2013. febr. 28. 16:36
 14/14 Nonfiguratív ***** válasza:

felvi.hu -n beírhatod az általad gondolt pontszámokat..és körül nézel a neten, hogy mennyitől is lehet bejutni.De sosem a minimumra kell menni...:)

Egyelőre meg olvashatnál pszichológiai könyveket, ha még nem tetted volna, legalább így is betekinthetsz a pszicho világába..ami mellesleg nagyon érdekes

2013. márc. 1. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!