Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megkomolyodni jó dolog? De...

Megkomolyodni jó dolog? De ennyire? Bővebben lent

Figyelt kérdés

A barátomról van szó, eldöntötte hogy meg fog komolyodni, először nem hittem neki, utánna rájöttem nem hülyéskedik, tényleg komolyan vette.

Többet nem mondja hogy hülyéskedsz, hanem butáskodsz.

Rendesen megcsinálja a házikat.

Odafigyel órákon, és ha a valami vicceset be tudna szólni inkább visszatartja, szerinte aki nem ilyen az mind munkanélkülivé válik, pedig erre élő példa a bátyám, ő tiszta hülye és mégis az egyik legnehezebb egyetemben most negyedikes, én is sokat hülyéskedek, beszólogatok, bulizok, néha kicsit többet iszom a kelleténél, és továb tervezek menni :P

17-f én is és ő is...

Előre is kössz a válaszokat

2009. szept. 10. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem gond ,ha megkomolyaodik ,de bulizni bulizhat ,ha meg figyelni akar akk hagyd és sulin kivűl bohóckodjatok:)
2009. szept. 10. 21:38
 2/6 A kérdező kommentje:
de bulizni se akar,s zerinte 18 évesen (ő már 18) elég volt a bulizásból, ezen tul komoly életet akar élni, pedig mindenki azért nyavalyog (öregebbek...) hogy visszamenne még és ujra élné gyerekkorát csak többet bulizna mert később nem teheti meg, szerintem ő is igy fogja látni, ha megöregszik rájön hogy ez nagy hiba volt... én meg hagyjam hogy ugy csinálja ahogy szerinte jó?
2009. szept. 10. 21:41
 3/6 A kérdező kommentje:
az ő dolga de akkor is,...... szar érzés lessz aztán ha visszamondja nekem öregebben hogy, de jó lett volna akkor bulizni, mi9lyen hülye voltam... de félek belekötni se jó dolog elvérge az ő élete...
2009. szept. 10. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:

jó is meg nem is,

Nehezebb elengedni magad pl egy buliban, viszont kevesebb hülyeséget csinálsz, és úgy vettem észre h a nőknek is jobban tetszik egy komolyabb srác. Persze nem a 15-16 éves csajoknak, de köztük is van olyan.

én is olyan 17 éves korom körül kezdtem el komolyodni, de úgy nem fog megkomolyodni, hogy ő elhatározza. Olyan élethelyzet kell hozzá, nekem pl közrejátszott hogy 8 évvel idősebb nővérem van...

2009. szept. 10. 21:44
 5/6 A kérdező kommentje:
értem, arra én is gondoltam hogy nem fog csak ugy megkomolyodni mert egyszer eldönti...
2009. szept. 10. 21:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Hülyeség, komolyságra a megfelelő helyzetekben van szükség. Ha így folytatja egy besavanyodott alak lesz belőle, aki mások idegeire megy.
2009. szept. 10. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!