Megkomolyodni jó dolog? De ennyire? Bővebben lent
A barátomról van szó, eldöntötte hogy meg fog komolyodni, először nem hittem neki, utánna rájöttem nem hülyéskedik, tényleg komolyan vette.
Többet nem mondja hogy hülyéskedsz, hanem butáskodsz.
Rendesen megcsinálja a házikat.
Odafigyel órákon, és ha a valami vicceset be tudna szólni inkább visszatartja, szerinte aki nem ilyen az mind munkanélkülivé válik, pedig erre élő példa a bátyám, ő tiszta hülye és mégis az egyik legnehezebb egyetemben most negyedikes, én is sokat hülyéskedek, beszólogatok, bulizok, néha kicsit többet iszom a kelleténél, és továb tervezek menni :P
17-f én is és ő is...
Előre is kössz a válaszokat
jó is meg nem is,
Nehezebb elengedni magad pl egy buliban, viszont kevesebb hülyeséget csinálsz, és úgy vettem észre h a nőknek is jobban tetszik egy komolyabb srác. Persze nem a 15-16 éves csajoknak, de köztük is van olyan.
én is olyan 17 éves korom körül kezdtem el komolyodni, de úgy nem fog megkomolyodni, hogy ő elhatározza. Olyan élethelyzet kell hozzá, nekem pl közrejátszott hogy 8 évvel idősebb nővérem van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!