Szerintetek képesség kérdése, ha valakinek sosem mentek a reál tantárgyak?
Sajnos nekem sem a matek ,sem fizika ,sem a kémia ...stb. ,nem mentek soha...:/
Sajnos bevallom,hogy nem vagyok hozzájuk egy lángész... :/
Az igazsághoz persze az is hozzátartozik ,hogy lusta is voltam hozzájuk ,és nem ültem neki többet tanulni ,mert ,hogy mindig is tartottam tőle ,mivel ,hogy nem értettem.
Viszont,ha mégis nekiálltam akkor sem ment ,persze ez lehetett azért is ,mert az alapok nem voltak meg,és akkor ez eléggé veszett ügy ...
Viszont most pályaválasztás előtt állok ,és valahogy vonzanának az olyan szakok ,amikhez matek ,kémia ,fizika kell,mert mint nem ezért ,pont ellenkezőleg:ezért tartaná tőlük.:/
Úgyhogy nem tudom merjek -e ilyen szakot választani ,mert neki állnék sokat tanulni tényleg ,csak attól félek ,hogy egyszerűen az eszem nincsen meg hozzá.és azt sem szeretném,ha az a 4 vagy akárhány év csak kínszenvedés lenne emiatt...
előre is köszönöm ,ha valaki ír!
nem biztos hogy neked való ha nem emgy...de az az igazság hogy ezeket a tantárgyakat nem lehet leülni és megtanulni...ezekhez mindenképp különtanár kell...nekem sem ment, de egy tanár z éppen kettesről felhozott négyesre....
a szakokhoz meg azért kell olyan tantárgy mert magasabb szintü fizikát/kémiát/matekot fognak tanítani majd
tanártól is sok függ, nekem 9-11.ig egyetemi tanárom volt, mindenkitől azt várta el, hogy az ő pár mondatos magyarázatából értsük meg elsőre az anyagot, nagyon el is vette a kedvem, holott korábban jó voltam matekból
most új tanár van és úgy vagyok 4-es(nem állok távol az 5östől sem), hogy nem tanulok semmit xdxd külön
de a töri..úú, az egy szenvedés
a válaszom, IGEN, és ezzel kell együtt élned, van aki úgy kap ötöst, hogy szart sem csinál, és még büszkén simogatja a fejét a tanár, a másik meg tanul, már tökre kivan a teljesítési kötelezettségétől és mégsem sikerül
ha ezek tényleg létfontosságú tárgyak a jövődre nézve is, akkor nem érdemes ezzel foglalkoznod, mert csak megkeserítené az életed, az hogy állandóan vesződsz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!