Ha lenne valami különleges képességetek mi lenne az?
Figyelt kérdés
ilyenre gondolok pl h repülés vagy mint a szuperhősöknek van bármit kilehet találni... én pl azt választanám h tudjak visszamenni az időbe a saját testembe vagy pedig tudjam megállítani az időt addig amíg csak akarom2013. febr. 17. 20:44
1/6 A kérdező kommentje:
ja és persze miért pont ezt a képességet választanád már amit leírtál ugye
2013. febr. 17. 20:45
2/6 anonim válasza:
Én szeretnék belelátni mások fejébe. Indokolni nem tudom.:)
3/6 A kérdező kommentje:
érdekes választás... xD én nem mert kitudja ki mit gondol és tuti berongálna ha bárkinek a fejébe belelátnék kitudja miféle mocskos gondolatai vannak...
2013. febr. 17. 21:27
4/6 anonim válasza:
hát legegyszerűbben leírni úgy lehetne hogy Isten akarok lenni, mert ő mindent tud(repülni, gondolatolvasni, telekinézist, stb) de ha választanom kell akkor halhatatlan(nem öregszem és ha bajom lesz gyorsan regenerálódok fájdalom nélkül)
5/6 anonim válasza:
Vagy telepátia (Gondolatolvasás/hallás, gondolatokkal való kommunikálás), vagy láthatatlanná válás (ruhástul).
6/6 anonim válasza:
Ja és telepátia azért, mert az, hogy belelátok mások elméjébe, látom a gondolataikat, szándékaikat az egyik legnagyobb hatalom, ami elképzelhető :)
Láthatatlanná válás pedig nagyon hasznos, és rengeteg előnnyel jár (Nem csak a női öltözőkre gondolok itt :D ). Például kémkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!