Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez? Változni fog a...

Miért van ez? Változni fog a helyzetem? Más is érzi így magát?

Figyelt kérdés
22éves srác vagyok. nagy vonalakban az életem. 4éve meghalt anyukám,mamám és a legjobb barátom. a focit abbahagytam.azt gondoltam változni fog az életem erre mostanság napról napra sírva kelek és fekszek. egy jó képű talpraesett srácnak tartanak és ennek ellenére romokban az életem. napról napra rosszabb .apummal a viszony csak köszönés maximum.. barátaim eltűntek az életemből..mert lett egy barátnőm ,de vele sem igazi a kapcsolat. egy jószívű jó lelkű srác vagyok mindenkivel! kb 5 hónapja nincsen autóm mert összetörtem .amit kaptam pénzt érte elment a csekkekre.. azóta buszozok ahol megbüntettek meg ilyenek..külföldön próbáltam munkát vállalni minusz 130ba jöttem haza.. a fűtés a lakásba elromlott(jó érzés ilyen hidegben) szóval egyszerűen egy lúzernek érzem magam pedig mindenki azt hiszi aki meglát na egy jóképű sikeres pasi stb.. de ez csak a látszat..naponta nyugtatózom magam mert nem tudok mihez kezdeni munkám sincsen semmi sincsen.. felkelek eszek alszok eszek alszok.. a hideg lakásban..szuper.. miért van az hogy valakivel minden rossz megtörténik? munkám áprilistól lesz szezon munka jellegű. de nekem addig kell egy kocsi cipő ruha stb.. és kb 0 ft om van.. én ezt komolyan nem értem. már az öngyilkosságot fontolgatom..jah és még valami egy gyönyörű lánnyal ismerkedtem meg a barátnőm mellett nyáron és nem mertem lépni aztán kilépett az életemből..mai napig sírok ha rá gondolok..tehát mindig mindenben a legrosszabb ami történhetett velem..egészséges vagyok oké de azon kívül.. hogyan lehet ezen változtatni lécci írjátok meg köszi!!
2013. febr. 23. 15:11
 1/2 anonim ***** válasza:

22évesen síros vagy,még "gyereknek" számítasz.

Én a helyedben amit csinálnék:felkelnék ha már van neted akkor cégeket nézni a környéken ahova fényképes önéletrajzal személyesen elmész ,ha nagyon prof vagy akkor 2 hét alatt lessz munkád,nos válaogatási lehetőséged nincs,majd akkor válogass ha van miből és van melóhelyed.

Ha van barátnőd,akkor minek sajnálod a csajt aki kilépett az életedből,őrülj neki hogy ha másod nincs legalább van egy csajod.

na mindegy ,első lépéásnek csinál otthon rendet magad körül,szedd össze magad és keress akármilyen munkát amiből pénzt tudsz csinálni.Ami a fűtést illeti ,itt vagy net elött írj ki kérdéseket az otthon/barkácsolás kategóriába,ott elég sok ember van aki ért ezekhez,és nincs mese ,meg kell csinálnod magadnak,ha nem megy akkor szakit kell fizetni.ha más nincs menj el vasazni ha van garázs egy csómó minden lapulhat a mélyén amit csak vissza kell vinni a vastelepre -ebből lehet kevés pénzt csinálni,de azért értékes dolgokat ne vigyél vissza.

22évesen gáz hogy sírós vagy szerintem,szedd össze magad!

Üdv!

2013. febr. 23. 20:12
 2/2 rebelgirlll válasza:
tudod én is elvesztettem már közeli családtagomat , és rohadtul meg viselt. 1 évig depressziós voltam ? Tudod hogy lábaltam ki ? Mindig az járt a fejemben hogy vajon ha ő ezt látná büszke lenne rám ? Nem. Ha másért nem , csináld meg értük. Szorítsd össze a fogadat és légy erős . Mutasd meg , hogy te igenis meg a világnak hogy igenis meg tudod csinálni!
2013. márc. 18. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!