Miért van ez? Változni fog a helyzetem? Más is érzi így magát?
22évesen síros vagy,még "gyereknek" számítasz.
Én a helyedben amit csinálnék:felkelnék ha már van neted akkor cégeket nézni a környéken ahova fényképes önéletrajzal személyesen elmész ,ha nagyon prof vagy akkor 2 hét alatt lessz munkád,nos válaogatási lehetőséged nincs,majd akkor válogass ha van miből és van melóhelyed.
Ha van barátnőd,akkor minek sajnálod a csajt aki kilépett az életedből,őrülj neki hogy ha másod nincs legalább van egy csajod.
na mindegy ,első lépéásnek csinál otthon rendet magad körül,szedd össze magad és keress akármilyen munkát amiből pénzt tudsz csinálni.Ami a fűtést illeti ,itt vagy net elött írj ki kérdéseket az otthon/barkácsolás kategóriába,ott elég sok ember van aki ért ezekhez,és nincs mese ,meg kell csinálnod magadnak,ha nem megy akkor szakit kell fizetni.ha más nincs menj el vasazni ha van garázs egy csómó minden lapulhat a mélyén amit csak vissza kell vinni a vastelepre -ebből lehet kevés pénzt csinálni,de azért értékes dolgokat ne vigyél vissza.
22évesen gáz hogy sírós vagy szerintem,szedd össze magad!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!