Meg akarok változni kivül-belül. Hogyan lehetséges?
Sajnos egyes szavaidon látszik, hogy már ne is haragudj meg, de "bunkó" vagy. Először ezen kellene változtatnod. Emellett rendezned kellene a gondolataidat és a lelki békédet, de ez 16 évesen nehéz. A diétához és a sporthoz sok kitartás kell.
Hajrá :)!
Miért lenne bunkó ? -.- bunkó: lekezelő másokkal, udvariatlan. Te ebben mi hasonlót találtál?
Nem tudom téged honnan szalajtottak de én ebben semmi bunkóságot nem látok. Szükség van arra, hogy őszinte legyen egy ember de hogyha látod, hogy nagyon ideges és szomorú, segítséget kér akkor nem kéne pesztrálni !
Egyébként nekem is a nagy fenék volt a problémám, amíg jobb idők vannak járj el futni és úszni ha megteheted, szobabicikli is tökéletes. :) Vezethetsz diéta naplót is, nekem az nagy erőt adott a fogyáshoz, hogy közben irkáltam. Ne legyél haragba magaddal! Minden reggel mikor felkelsz vagy este mikor lefekszel írd fel egy papírra: Gyönyörű vagyok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!