Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért esik ilyen rosszul?

Miért esik ilyen rosszul?

Figyelt kérdés
Nem vagyok szép. Sőt! De ezt nem igen szokták velem közölni, ugyanis mindenki van annyi hogy nem jön oda és vágja a képembe " Olyan furcsa a fejed". De most a legjobb barátnőm pasija 5perc beszélgetés alatt k.b. 3szor rondázott le. Eddig is tudtam hogy csúnya vagyok de ez most nagyon rosszul esett. Majd' el bőgtem magam. Miért esett ez olyan rosszul? Hiszen eddig is tisztába voltam vele hogy nem vagyok szép.
2013. febr. 21. 18:23
 1/8 A kérdező kommentje:
Előre is köszi a válaszokat mindenkinek.:)
2013. febr. 21. 18:23
 2/8 anonim válasza:
Erdekel teged a pasi ??
2013. febr. 21. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Cöhh mondani mindent lehet, attól az még nem úgy van. Szerinte ronda vagy, xy szerint meg nem. Abba meg ne kezdj bele hogy te igenis fúúú de ronda vagy és soha senkinek nem fogsz kelleni, mert olyan nincs.
2013. febr. 21. 18:40
 4/8 anonim válasza:
Huha, en csak azt kerdeztem, hogy nem vonzodsz- e pasihoz??
2013. febr. 21. 18:44
 5/8 anonim válasza:
ehez a bizonyos pasihoz...
2013. febr. 21. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:

A legjobb barátnőd pasija egy tahó ami mínősíti a legjobb barátnődet is.

Ne hagyd hogy mások ilyenekkel tönkretegyék a lelki világodat!Miért nem vágtad pofán a gyereket?Nem értem miért ment ez ki a divatból!!!Legközelebb ilyet mond nyugodtan bazzál le neki egyet,ha vissza üt akkor nem csak egy kis senki bunkó hanem egy féreg is és akkor ezért már felelnie kell ,de valószínű hogy nem fog visszaütni.

Barátnődnek erről nem regéltél semmit?Ő ezt hagyta?Szűrd ki az életedből azokat akik nem illenek bele!És fel a fejjel!Érettebb fiúk nem a külsőre mennek.És mindenkinek van párja,mármint valakinek biztos hogy úgy fogsz kelleni ahogy.Szóval fel a fejjel,és legközelebb ne hagyd magad!Szia!

2013. febr. 21. 19:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Vágtam volna úgy szájba, hogy szédelgett volna egy darabig!
2013. febr. 21. 20:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Próbálta volna nekem mondani, hogy csúnya vagyok, össze is csókolózott volna a fallal a gnóm fajtája!
2013. febr. 21. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!