Azt mondják nyalok az ofőmnek (ffi). (? )
Figyelt kérdés
Arról van szó h bármit kér(adminisztráció, osztálypénz, kirándulás stb.)mindent megcsinálok. az osztálytársaim szerint helyezkedni akarok ezzel. Pedig ez nem igaz. Egyszerűen élvezem h bízik bennem és szívesen segítek.... De tényleg. Szerintetek miért mondják ezt?2013. febr. 21. 16:35
1/15 anonim válasza:
És mi van abban ha helyezkedni akarsz? Te csinálod jól!
2/15 A kérdező kommentje:
komolyan? akkor lehet h csak féltékenyek amiatt h bennük bízik meg annyira meg ilyenek?
2013. febr. 21. 17:03
3/15 anonim válasza:
Nekem is tettek hülyeségből ilyen megjegyzéseket, én meg mondtam, hogy hát ez van! :) Ha egyszer szeret a tanár szeret! mosolyogjál, örüljél neki, oszt magyarázzanak amit akarnak!
4/15 A kérdező kommentje:
köszi a bíztato válaszokat :)
2013. febr. 21. 17:17
5/15 anonim válasza:
Lehet ha ők kezelnék a pénzt azt csúnyán elköltenék.
Ez nem nyalás amit te csinálsz csak parancs teljesítés.
Jól csinálod ,főképp ha szívesen csinálod is,aki ezt gondolja hogy nyaller vagy azzal ne törődj mert gondolom úgysem a barátaid akik ezzel jönnek,tehát velük nem is kell foglalkozni.
6/15 A kérdező kommentje:
hát nem, nem a barátaim. azt hiszem az a bajuk h próbálnak az idézőjeles helyemre kerülni de se az ofőm se én nem engedjük. ja és még valami: ugye szerintetek az ofőm nem csak kihasználni akar? :S
2013. febr. 22. 06:46
7/15 anonim válasza:
Ha le akar veled feküdni akkor használ ki :)
8/15 A kérdező kommentje:
ezt miből gondolod? :$ :)
2013. febr. 22. 14:46
9/15 anonim válasza:
mi az ,hogy "ezt miből gondolod?" az a kérdező nem azt mondta neked h. a tanár le akar veled feküdni..hanem hogy HA leakarNA feküdni veled..akk. haasználd ki..
amolyan poén akart ez lenni..nemtudom hány éves vagy,de szerintem te még kicsi vagy ehhez ,hogy ezt megértsd
":$" ...
de am. ja..örülj h. szeret a tanár és kész
10/15 A kérdező kommentje:
nem vettem komolyan! :D nem "olyan" Ő :)
meg amúgy sem hiszem h lefeküdne egy 17 évessel, függetlenül attól, hogy nincs senkije :P
2013. febr. 22. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!